KARLEUŠA ZVEZDAMA GRANDA I ČLANOVIMA ŽIRIJA "PROREKLA PROPAST": Saša Popović i Đorđe David joj ovako odgovorili (VIDEO)
Foto: Printskrin/Prva, Ana Paunković, Damir Dervišagić

KURIR TV

KARLEUŠA ZVEZDAMA GRANDA I ČLANOVIMA ŽIRIJA "PROREKLA PROPAST": Saša Popović i Đorđe David joj ovako odgovorili (VIDEO)

Stars -

Jelena Karleuša nije štedela članove žirija šou programa Zvezde Granda.

Pevačica je na svom Instagram nalogu iznela svoje mišljenje, sa kojim ne predviđa baš tako sjajnu budućnost kolegama, rekavši da će Zvezde granda propasti bez nje.

Saši Popoviću je rekla da će nestati, a da će muzički šou program biti ugašen zbog lošeg rejtinga.

Saša Popović
foto: Kurir televizija

- Nemam loš odnos sa Jelenom. Njoj neko da je pogrešne rejtinge, njoj je krivo jer nije više u Zvezdama Granda - rekao je Popović.

Nakon njega, Đorđe David je dao svoje mišljenje o izjavi Karleuše koja je, pored svega, rekla da će pevača grupa ljudi napasti, a da za to neće odgovarati.

- Ona je za mene žena-majka i to je njeno osnovno zvanje. Svako ko je rodio jedno, dvoje ili više dece, zaslužuje da ima džentlemntsko poštovanje od svakog muškarca, tako da neću komentarisati - poručio je David.

Ove izjave, ali i celokupan prilog možete pogledati u videu:

01:43

JELENA KARLEUŠA NEMILOSRDNA PREMA ČLANOVIMA ZVEZDE GRANDA! Oni joj nisu ostali dužni: Brutalni odgovori Saše Popovića i ostalih!

Podsetimo, Karleuša, koje je ranije bila sama član žirija muzičkog takmičenja, nedavno se oglasila na Instagramu gde je oplela po celom žiriju Zvezda Granda, Saši Popoviću i prorekla svima pojedinačno "propast".

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja