DALI NA HILJADE EVRA DA POBEGNU OD ZIME! Estrada se sklonila u toplije krajeve! Ove LUKSUZNE DESTINACIJE su odabrali
Foto: Privatna Arhiva, Instagram

uživaju na suncu

DALI NA HILJADE EVRA DA POBEGNU OD ZIME! Estrada se sklonila u toplije krajeve! Ove LUKSUZNE DESTINACIJE su odabrali

Stars -

Čim im se ukazala prilika da sebi priušte odmor nakon napornog decembra i obaveza oko novogodišnjih nastupa, estrada se spakovala i pobegla u toplije krajeve.

Nekada su hrlili u planine na skijanje, a sada se i to promenilo, pa su im Instagram profili puni fotografija s mora u januaru. Oni ne žale novac kako bi se sklonili od zime i snega koji je pao u Srbiji, pa su odabrali luksuzne destinacije daleko od naše zemlje gde mogu da uživaju kao da su letnji meseci. A za njih su dali i po nekoliko hiljada evra.

Jana Todorović
foto: Privatna Arhiva

Jana Todorović je s porodicom otputovala na Maldive, gde boravi već nekoliko dana. Ona je snimila spot za duet sa Šerifom Konjevićem i otišla u sunčane krajeve da napuni baterije, jer je čeka promocija po povratku.

Katarina Živković
foto: Printscreen Instagram

Istu destinaciju odabrala je i njena mlađa koleginica Katarina Živković. S kim se opušta na bajkovitim plažama, nije poznato, jer je do sada objavljivala samo svoje fotografije. Ali, ono što su svi mogli da primete je to da ona ima nove silikonske grudi.

Stefan Đurić Rasta
foto: Privatna Arhiva

Na daleki put je otišao i Stefan Đurić Rasta. On se i oglasio na Instagramu s Tajlanda.

- Mnogo stvari mi se izdešavalo u prethodne dve godine, mnogo lepih i ružnih, ali svakako vrednih. Za nauk. Školu. Za budućnost. Posle dugo vremena sam na "punjenju baterija" iliti na "jednoj mesečnoj meditaciji". Mnogo sam toga spoznao, shvatio i nekima (mnogima) se to neće sviđati, za mnoge okrećemo novi list u novoj godini, shvatiće kad se vratim. Ali vi i ja, mi se vraćamo jači nego ikada. Uskoro film, album, turneja. Život je lep. Bog je najveći! Volim vas - napisao je Rasta ispod fotografije pored mora.

Darko Filipović
foto: Printscreen Instagram

Na Tajlandu s porodicom boravi i zvezda "Granda" Darko Filipović. On objavljuje klipove s odmora, a onaj na kojem jede škorpiju je izazvao brojne komentare.

Andreana Čekić
foto: Printscreen Instagram

Nešto bližu, ali izuzetno luks destinaciju odabrala je Andreana Čekić. Ona je u Dubaiju gde se, ako je suditi prema slikama s njenog Instagram profila, odlično provodi.

Kurir.rs

Bonus video:

02:14

KATARINA ŽIVKOVIĆ ODUVALA SVOJIM POZAMA U OVOM HALJINI! Odgonetnula pitanje donjeg veša: Nisam mogla da ga nosim jer bi se providio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track