NOVI MEDIJSKI RAT! Nakon šok tvrdnji upućenih na Devitov račun da VOLI ISTI POL, reper se brzo oglasio i ŽESTOKO UDARIO na Milija
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić, Instagram/devitoanonymo

"dođi da te provozam u lambu"

NOVI MEDIJSKI RAT! Nakon šok tvrdnji upućenih na Devitov račun da VOLI ISTI POL, reper se brzo oglasio i ŽESTOKO UDARIO na Milija

Stars -

Reper Marko Milivojev Mili je na svom Instagram profilu javno isprozivao kolegu Davida Ljubenovića Devita koji, kako tvrdi, peva o ženama, a voli muškarce. Devito nije želeo da mu ostane dužan, te se ubrzo oglasio i osuo rafalnu paljbu po njemu.

Devita, ako je suditi po najnovijoj objavi ni malo nisu potresle tvrdnje kolege Milija da je naklonjen istom polu, ali je rešio da mu odgovori na brutalan način. On se fotografisao u svom poznatom stilu, sa fantomkom na glavi, a društvo mu je pravila nepoznata devojka. Aludirajući na njegovu kriminalnu prošlost u opisu objave je istakao:

Marko Milivojev Mili, Devito
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Mili, brate moj kad se vratiš iz Ciriha nakon prvog nastupa posle dve godine javi da te provozam lambom do 29. Mupa, pošto tamo pevaš češće nego po klubovima - napisao je Devito.

Devito
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Mili je bio u zatvoru zbog nelegalnih radnji pre nekoliko godina, a po pitanju njegove kirimanalne prošlosti nije se mnogo izjašnjavao u javnosti.

Kurir.rs/A.P./M.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track