JELENU KARLEUŠU SABOTIRAJU SLOVENCI! Zbog stare demo verzije njene nove pesme mreže se USIJALE, u sve je upletena i EVROVIZIJA
Foto: Printscreen Instagram, Privatna arhiva, Shutterstock, Printscreen

preduzela sve zakonske mere

JELENU KARLEUŠU SABOTIRAJU SLOVENCI! Zbog stare demo verzije njene nove pesme mreže se USIJALE, u sve je upletena i EVROVIZIJA

Stars -

Kako se približava dan kada će novi, dugo očekivani album Jelene Karleuše ugledati svetlost dana, sve je više pokušaja s raznih strana da se njen projekat "Alfa" sabotira, i to samo nekoliko meseci pred njegov izlazak, pa se tako od pre nekoliko dana na društvenim mrežama širi navodna demo-verzija pesme "La bomba".

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Jelena je, kao što je i više puta sama ponovila, u ovaj album uložila najviše novca dosad, te ne sumnja da će on ostvariti i svetski uspeh. Ona i njeni saradnici sve detalje o novom albumu drže u strogoj tajnosti, a jedna od informacija koje smo imali jeste i da će na njemu biti mnogo kolaboracija sa svetskim zvezdama.

Jelena Karleuša, Kanje Vest
foto: Privatna Arhiva, Shutterstock, Ilustracija, AP/Evan Agostini

Među njima je svakako američki reper Kanje Vest, o čemu je Kurir prvi i pisao, a sama JK je još 2020. godine otkrila i da je snimila duet pod nazivom "La bomba" na španskom jeziku, i to s brazilskim muzičarem, transvestitom Pablom Vitarom, čiji najgledaniji spot ima 500 miliona pregleda na Jutjubu.

Pop zvezda je i sama pre tri godine objavila je na Instagramu deo ove numere uz koreografiju za nju, a na društvenim mrežama je postao viralan i video na kom naše pevačice igraju uz taktove ove neobjavljene pesme.

Pablo Vitar
foto: Printscreen Instagram

Međutim, pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavila se navodna cela demo-verzija ovog budućeg hita, koja se proširila brzinom svetlosti. Na audio-snimku, koji je sastavljen iz više delova, jasno se čuje Karleušin glas dok peva na španskom i engleskom jeziku.

- Los bomberos donde estan - glasi jedan od stihova, koji je i sama JK objavila na svom Instagramu pre tri godine, ali se zatim čuju i novi delovi pesme, kojom su svi oduševljeni, te je ova verzija podeljena među korisnicima već nekoliko miliona puta.

Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva

Ipak, Jelena sa svojim timom još utvrđuje ko je pustio delove ove neobjavljene pesme na internet, a kako bi se u budućnosti zaštitila od sličnih slučajeva, koji su se često dešavali njenim koleginicama, zatražiće i pravnu pomoć, kako bi se oni koji su odgovorni za ovo žestoko kaznili.

Inače, kako Kurir saznaje, pesma koja trenutno kruži internetom jedna je od prastarih demo-verzija iste.

Ovaj snimak je imala samo slovenačka televizija za potrebe takmičenja za Pesmu Evrovizije 2020, pa je najizvesnije da je neko od zaposlenih i proširio ovu verziju javno. Za Jelenin novi album tekst i muzika ove pesme izmenjeni su u celosti, te ova numera s novim aranžmanom ne zvuči ni približno isto kao što je trenutno slučaj s verzijom koja kruži po mrežama.

Pablo Vitar
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Karleuša je krajem 2020. priznala da je s ovom pesmom trebalo da predstavlja Sloveniju na Evroviziji u Roterdamu, pa i ne čudi da je sam demo procurio upravo sa slovenačke televizije.

Evrovizija logo
foto: Printscreen

- Ja sam bila kandidat slovenačkog Evrosonga. Imam i slovenački pasoš zbog majke, pa tako da ima ko hoće, kad me neće u Srbiji. Ovu pesmu sam snimila upravo za Pesmu Evrovizije i otpevana je na više jezika, pa i na slovenačkom. Nije zvučalo kako sam ja zamislila, a onda se desila korona... - rekla je Jelena u emisiji "Šok-tok" na Prvoj televiziji.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

03:14

NAZIVAJU SE MOJIM KOLEGAMA, ALI SU AMATERI! Jelena Karleuša dala savet o popularnosti, OTKRILA SVOJ HONORAR ZA NOVU GODINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja