"NISAM GEJ POŠTO VAM JE TO NAJVEĆI PROBLEM" Devito se oglasio i potkačio Milija, a on mu brutalno uzvratio: Možda si bis*ksualan!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

rat se nastavlja

"NISAM GEJ POŠTO VAM JE TO NAJVEĆI PROBLEM" Devito se oglasio i potkačio Milija, a on mu brutalno uzvratio: Možda si bis*ksualan!

Stars -

Pevač Devito oglasio se nakon tvrdnji kolege Milija da je homos*ksualnog opredeljenja.

Naime, Devito je napisao objavu na Instagramu gde je objasnio čitavu situaciju i demantovao pomenute tvrdnje.

Devito, David Ljubenović
foto: ATA images

- Nisam gej pošto vam je to najveći problem, mislim da je veći problem da neko širi mržnju na osnovu seksualnosti. Podrška za sve moje prijatelje, saradnike, fanove, koji su pripadnici LGBTQ+ populacije, koje ja jako cenim i poštujem. Ne možeš da tražiš da budeš kum prajda, a da pokušaš da nečiju vrednost umanjiš tako što ćeš ga nazivati pripadnikom LGBTQ+ zajednice, bez dozvole i time pokušati da ga uvrediš, ja se nisam uvredio, ja sam umro od smeha lol - napisao je Devito u objavi.

Mili se odmah nakon pevačeve objave oglasio i na svom Instagram storiju napisao sledeće:

- Niko nije rekao da si gej, možda si bis*ksualan ja u to ne zalazim, nego da si ga p**** u Cirihu a glumiš kriminalca i gansta repera - napisao je Mili.

Marko Milivojev Mili
foto: Pritnscreen Instagram

Podsetimo, reper Marko Milivojev Mili je na svom Instagram profilu javno isprozivao kolegu koji, kako tvrdi, peva o ženama, a voli muškarce. Mili je stavio na svoj Instagram stori animiranu sliku muškarca pod maskom, koju na javnoj sceni jedino nosi reper Devito, koji je takođe juče objavio numeru pod nazivom "Mili Mili". Zbog svega ovoga, mnogi su odmah sabrali dva i dva i došli do zaključka da je Marko Milivojev svoju poruku uputio upravo Devitu.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

01:32

DADO POLUMENTA PODRŽAO MLADE KOLEGE: Relja, Vojaž, Breskvica, Nući i Devito će POKORITI ESTRADU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja