ANA U PETAK STIŽE U ZADRUGU? Željko Mitrović potvrdio da u rijaliti ulazi bivša žena Zvezdana Slavnića! ŠOU TEK POČINJE!
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković, Printscreen Instagram

zVANIČNO

ANA U PETAK STIŽE U ZADRUGU? Željko Mitrović potvrdio da u rijaliti ulazi bivša žena Zvezdana Slavnića! ŠOU TEK POČINJE!

Stars -

Supruga Zvezdana Slavnića Ana trebalo bi u petak da postane ravnopravni učesnik rijalitija "Zadruga 6", saznaje Kurir. Tako će imati priliku da sa svojim bivšim partnerom porazgovara oči u oči o svemu što se dešavalo, a tiče se njegove javne preljube sa Anđelom Đuričić.

U svakoj od šest sezona "Zadruge" mogli smo da gledamo preljube i prevare, ali izgleda da to nije dosadilo gledaocima. Zvezdan Slavnić i sve što se dešava oko njega trenutno je u vrhu popularnosti kad je reč o broju pregleda i gledanosti, pa zato ne čudi potez produkcije šou-programa da još dodatno zakomplikuje situaciju s njim. Nedeljama se najavljuje ulazak njegove vanbračne supruge Ane u "Zadrugu" i to bi, prema našim saznanjima, trebalo da se desi u petak.

Ana Slavnić
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

- Ana je obavila sve formalnosti s produkcijom, dogovorila se o uslovima i potpisala ugovor. Biće ravnopravni učesnik i moći će da se bori za glavnu nagradu, a imaće i nedeljni honorar, kao i svi takmičari - naveo je naš izvor s ružičaste televizije. Koliki je taj honorar, ne zna se pouzdano jer je poslovna tajna, ali u medijima se navodio iznos od 60.000 evra, koliko bi Slavnićeva supruga trebalo da dobije do kraja sezone.

Zvezdan Slavnić, Ana Slavnić, Anđela Đuričić
foto: Nenad Kostić, Ana Paunković, Printscreen/Instagram

Da su naša saznanja tačna, moglo se zaključiti i po Aninoj reakciji kad je gostovala u emisiji "Premijera". Na pitanje voditelja kakav joj je bio život sa Zvezdanom pre njegovog ulaska u "Zadrugu", kazala je da će o tome uskoro pričati.

Konačnu potvrdu danas je dao i Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije.

Zeljko Mitrovic
foto: Promo

- Da nisam ovako tvrdoglav, i da više slušam savetnika i bliskog saradnika Međeda, još mnogo ranije bih doneo neke dobre odluke za učesnike u Zadruzi! Sad sam konačno rešio da ga poslušam i da za vikend u Zadrugu uvedem suprugu Zvezdana Slavnića - poručio je Željko Mitrović, na oduševljenje njegovih mnogobrojnih pratilaca na Instagramu!

I. E.

Bonus video:

01:30:18

SCENIRANJE 22.01.2023. TAMARA DJURIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track