"PONOSAN SAM NA SARADNJU S PAOLOM KOELJOM!" Saša Mirković se prisetio rada s čuvenim piscem, a onda se dotakao i EVROVIZIJE
Foto: Instagram

uspeh

"PONOSAN SAM NA SARADNJU S PAOLOM KOELJOM!" Saša Mirković se prisetio rada s čuvenim piscem, a onda se dotakao i EVROVIZIJE

Stars -

Saša Mirković prisetio se saradnje s čuvenim piscem Paolom Koeljom. Njih dvojica su pre 15 godina bili u timu za multikulturalni dijalog Evropske unije. Producent je na svom Instagram profilu objavio i njihovu zajedničku fotografiju i istakao da je izuzetno ponosan što je imao priliku da radi sa, kako ga je nazvao, legendom i jednih od najumnijih ljudi današnjice.

Inače, kako se bliži nacionalni izbor za srpskog predstavnika na Evroviziji, Mirković se dotakao i te teme. Podsetimo, Marija Šerifović je 2007. godine, kada je sarađivala s njim, odnela pobedu na najznačajnijoj evropskoj muzičkoj manifestaciji.

Marija Šerifović, Saša Mirković
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

- Još uvek i posle 15 godina sam jedini producent i menadžer sa Balkana koji je sa svojim timom osvojio Evroviziju. Ko zna zna, a neki nikada neće naučiti - napisao je producent na svom Instagramu.

Kurir.rs

Bonus video:

09:04

SAŠA POPOVIĆ MI DUGUJE 300.000 EVRA: Mirković otkrio kako je UNIŠTEN LUKASOV BRAK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track