Najnovije vesti

MATIĆ DONEO ODLUKU: Zbog vas otvaram drugi koncert u ARENI 9.MARTA
Foto: Kamarad produkcija

MATIĆ DONEO ODLUKU: Zbog vas otvaram drugi koncert u ARENI 9.MARTA

Stars

Nakon što je juče objavio vest da je rasprodao najveću dvoranu u Srbiji, muzička zvezda Saša Matić, zbog velikog interesovanja, odlučio se na korak koji će obradovati mnoge. Posle pregovora i provera sa raspoloživim slobodnim terminima “Štark” Arene, Matić je doneo odluku da otvori drugi koncertni dan. Ovo će sigurno za poklonike njegove muzike biti vest dana jer mnogi od njih nisu stigli da kupe karte za Dan žena, ali će već sutradan, 9. marta na istom mestu moći da uživaju u glasu ovog regionalno popularnog muzičara. Da se druženju od dva dana ne raduje samo publika, govori Saša Matić koji jedva čeka da zapeva oba dana.

Saša Matić
foto: Kamarad produkcija

- Nema lepše vesti od te kada znam da se svi radujete druženju i pevanju sa mnom. Ja bolje prateće vokale od publike nemam i taj hor, meni je melem za uši. Mislim da ćemo koncertnu turneju “Dva života” najbolje krunisati sa dve Beogradske Arene. Nakon što su održane dve u Zagrebu i dve u Splitu, nekako je logičan sled okolnosti da ono najlepše ostavimo za kraj. Moji iz Kamarad produkcije tvrde da će obe večeri ljudi posebno da uživaju, a mi kao tim vas nikada nismo izneverili, tako da nećemo ni sada. Brojim dane i spemam repertoar, a od vas očekujem samo osmeh i da pustite glas - poručio je Matić za beogradske medije.

Saša Matić
foto: Kamarad produkcija

Nakon ova dve velika koncerta Sašu očekuju veliki broj drugih koncerata kojima će obeležiti ovo, i te kako radno proleće. Inače, Saša će u okviru svoje turneje održati koncert u Kraljevu 02.marta, a potom 11.marta zajedno sa kolegomom Acom Pejovićem napraviti veliki koncert u Beču u hali Halman.

1 / 8 Foto: Kamarad produkcija

Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja