INTIMNI SNIMCI POZNATIH LIČNOSTI! Severina, Suzana Mančić, Tea Tairović i mnoge druge: Prečica do uspeha ili propadanja? (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

INTIMNI SNIMCI POZNATIH LIČNOSTI! Severina, Suzana Mančić, Tea Tairović i mnoge druge: Prečica do uspeha ili propadanja? (VIDEO)

Stars -

Neke od dama sa estradne scene nisu bile dovoljno oprezne, pa su njihovi eksplicitni kućni snicmi dospeli u javnost.

Nekima je to doprinelo usponu u karijeri, dok je nekima odmoglo. Svakako, najveći skandal ovog tipa dogodio se 2004. godine kada je u javnost pušten snimak intimnog odnosa pevačice Severine. O snimku sa jahte se priča i dan danas.

Severina
foto: Kurir televizija

Medijskoj ličnosti Suzani Mančić ovo se čak dva puta dogodilo. Prvi put kada je objavljen snimak intimnog odnosa sa bivšim mužem Nemanjom Kunićem. To se dogodilo 2005. godine, a samo dve godine nakon toga isplivao je novi snimak u kojem vodi ljubav sa, tada novim mužem, grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom.

Zvezda Granda Sanja Stojanović doživela je neprijatnost na početku karijere. Tokom takmičenja 2007. godine procureo je snimak vrele akcije, a to je objavio njen bivši dečko, kako bi joj se osvetio. Zbog toga ona se povukla iz javnosti, a na estradu se vratila nedavno.

Sanja Stojanović
foto: Kurir televizija

Dara Bubamara je 2019. godine slučajno objavila snimak na Instagram u kojem se zanosno igra sa intimnim pomagalom. Ubrzo ga je obrisala, a potom se i oglasila rekavši da je pritisnula pogrešno dugme.

Tea Tairović je trenutno jedna od najtraženijih pevačica, a pre dve godine našla se u žiži javnosti nakon snimka u kojem vodi vrelu akciju sa partnerom. Pevačica se nije oglašavala o ovoj temi.

01:53

INTIMNI SNIMCI POZNATIH LIČNOSTI! Severina, Suzana Mančić, Tea Tairović i mnoge druge: Prečica do uspeha ili propadanja?

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track