UZEO NOVAC ZA SMEŠTAJ NA TENERIFAMA PA TRAŽIO JOŠ: Sale Glumac vratio pare čoveku koga je prevario, ali ga za ovoliko i zakinuo!
Foto: Printscreen

Konačno

UZEO NOVAC ZA SMEŠTAJ NA TENERIFAMA PA TRAŽIO JOŠ: Sale Glumac vratio pare čoveku koga je prevario, ali ga za ovoliko i zakinuo!

Stars -

Aleksandar Todorović, poznatiji kao Sale Glumac, prevario je pre nekoliko meseci jednog čoveka tako što mu je uzeo 350 evra za smeštaj na Tenerifama i nije ispunio svoje obaveze, ali konačno je ova priča dobila epilog.

Redakciji Kurira ponovo se javio gospodin Dado i obavestio nas da je, zahvaljujući našoj reakciji, uspeo da dobije deo svog novca.

Sale glumac, Aleksandar Todorović Saša
foto: Printscreen

- Želeo bih da vam duboko zahvalim pošto se nakon drugog članka koji je izašao u vezi sa Saletom Glumcem digla velika pompa. S tim u vezi javio mi se naš zajednički prijatelj, koji je inače bio garancija da neću biti prevaren u vreme kad je Saši trebalo da pošaljem novac, jer njega nisam poznavao lično. Prijatelj je delimično preuzeo odgovornost zbog čitave situacije i odlučio da otplati Sašin dug, tačnije deo od 280 evra. U svakom slučaju, propalu avionsku kartu i ostalih 70 evra sam odlučio da oprostim - navodi on i dodaje:

1 / 3 Foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

01:35:36

SCENIRANJE 01.01.2023. VANJA MIJATOVIC, PETAR MITIC, ALEKSANDRA MLADENOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track