NIKOLIJA OTKRILA DETALJE DRAME NA FRISTAJLERU! Posle egzotičnog plesa oko ŠIPKE, razvezala jezik o suprugu i njegovom NASTUPU
Foto: Damir Dervišagić

INTERVJU

NIKOLIJA OTKRILA DETALJE DRAME NA FRISTAJLERU! Posle egzotičnog plesa oko ŠIPKE, razvezala jezik o suprugu i njegovom NASTUPU

Stars -

Nikolija Popović, koja se večeras pojavila u izvanvrednoj toaleti na MAC manifestaciji, mnoge je ostavila bez daha svojim izazovnim stajlingom, ali ništa manje i nastupom, gde je plesala oko šipke.

Nikolija je nakon komplikovanog scenskog nastupa, odvojila par minuta za predstavnike sedme sile, te je razgovarala o brojnim temama. Najpre se dotakla novogodišnje noći u kojoj je njen muž Relja Popović pevao na splavu "Fristajler", koji je to veče potonuo.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

- Nisam se zabrinula kada je za Novu godinu potonuo splav Fristajler, na kom je Relja nastupao, spavala sam u tom momentu. Kada je došao kući pitala sam ga "ljubavi, kako je bilo?", on je rekao "potonuo je splav". Nisam mu verovala, rekla sam mu da se ne šali sa mnom, on mi kaže "stvarno, potonuo je splav, ali važno je da su svi dobro" - istakla je Nikolija.

07:16

Izjava Nikolije

Šta je još Nikolija imala da kaže u intervju, možete polsušati u snimku iznad.

Kurir.rs/A.P/M.K.

Bonus video:

03:50

RELJA POPOVIĆ: Najbolji sam u tome KAKO umem DA VOLIM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track