DA LI SE SEĆATE KRALJICE SILIKONA? Bila je na Farmi , povukla se iz MEDIJA a sada se TRANSFORMISALA! Evo kako danas izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen/YT

NE BISTE JE PREPOZNALI

DA LI SE SEĆATE KRALJICE SILIKONA? Bila je na Farmi , povukla se iz MEDIJA a sada se TRANSFORMISALA! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Stars -

Tijana Đuričić, poznatija kao "kraljica silikona", pre nekoliko godina zapanjila je javnost svojim fizčkim izgledom, kada su njene fotografije postale viralne na svim društvenim mrežama.

Naime , pre nekoliko godina, javnost su šokirale fotke "prenapumpane" crnke koja se na društvenim mrežama hvalila uvećanim usnama i grudima, a napadno plava sočiva su dodatno doprinela njenom neprirodnom izgledu.

Tijana Đuričić, Kraljica Silikona

Tijana je svojevremeno bila gošća u emisiji "Magazin In" u kojoj je još jednom šokirala svojim stavom, i pokrenula javnu raspravu o starletama, estetici, lepoti, samopouzdanju i uopšte, vrednostima u današnjem društvu.

Kraljica Silikona, Tijana đuričić
foto: Printscreen

Tijani je popularnost donelo i učešće u rijaliti šou programu "Farma", i tada je isplivala njena fotografija pre svih estetskih zahvata. Mnogi su komentarisali da joj promena izgleda uopšte nije bila potrebna, ali je Duričićka odbijala svako mišljenje koje se kosi sa njenim.

Tijana se potom naglo povukla iz javnog života, a potom drastično promenila svoj izgled. Ona je rešila da smanji grudi, izvadi silikone u usnama, smrša i promeni boju kose!

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:18

NAJZANIMLJIVIJI MOMENTI DEGUSTACIJE IZ EMISIJE MAJKE I SNAJKE! Raša i Seka u najintimnijim momentima: Najbolji kadrovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track