"TEBI JE ARKAN POKLONIO PIŠTOLJ" Moka Slavnić ZAPLAKAO uživo u emisiji, glas mu ZADRHTAO zbog UBISTVA koje je počinio njegov sin
Foto: Ana Paunković, Shutterstock

"TEBI JE ARKAN POKLONIO PIŠTOLJ" Moka Slavnić ZAPLAKAO uživo u emisiji, glas mu ZADRHTAO zbog UBISTVA koje je počinio njegov sin

Stars -

Zoran Moka Slavnić, proslavljeni košarkaš i otac Zvezdana Slavnića, zaplakao je uživo u emisiji kada je pričao o ubistvu koje je počinio njegov sin.

"Kad se desio taj nesrećan slučaj, Zvezdan nije ubica, ubica ima nameru da ubije, njemu se to desilo. Odah sam nazvao majku i rekao: "Više bih voleo da su mi saopštili da je Zvezdana neko ubio nego što moram ovo da vam saopštim", a ona me naduvala: "Tebi je Arkan poklonio pištolj za rođendan". Ja sam rekao: "Gospođo, znam da vam je teško, ja vam želim najlepše u životu", rekao je Zvezdan u Novom jutru kod Jovane Jeremić.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

"Klasičan primer nehata, ali mi ćemo da pokažemo da smo pravedni. Nema veze što je Mokin sin, a od ostalih političara deca gora od njega, a nisu ni ušli u zatvor. Mi ćemo da pokažemo da smo pravedni, pa devet i po godina", rekao je Slavnić i dodao da je pokojni Oliver kolateralna šteta.

On je dodao i da sumnja je Zvezan prevario Kseniju Pajčin, i da je zbog toga se raspala veza njih dvoje.

Na pitanje da li bi se njegov sin pomirio sa bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, koja je ušla u "Zadrugu 6", on se ponovo rasplakao.

- Sve što njega čini srećnim, makar mi se nikad u životu ne javi, a da znam da je srećan, tata će biti srećan - naveo je košarkaš u suzama.

kurir.rs

Bonus video:

00:22

Ana Nikolić poziva Milicu Pavlović na koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja