ŠOK! Ana Nikolić gazi po BELOM PRAHU u stanu! Umešala u sve i Milicu Pavlović (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

ŠOK! Ana Nikolić gazi po BELOM PRAHU u stanu! Umešala u sve i Milicu Pavlović (VIDEO)

Stars -

Ana Nikolić ne prestaje da šokira. Nakon što je Milica Pavlović na dodeli MAC nagrada izjavila da bi došla na koncert "devojke od čokolade" u Štark areni, koji je zakazan za 7. oktobar 2023, samo ako je pevačica lično pozove, oglasila se i Nikolićeva.

Ana Nikolić, Milica Pavlović
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Ona je snimila video u kojem peva pesmu Aleksandre Prijović "Legitimno" sa izmenjenim tekstom, pa u jednom momentu se čuje:

- Razmišljam da pozovem Milicu Pavlović na koncert da mi bude gost!

Međutim, ono što je sve šokiralo, pored ovog otvorenog poziva, jeste ambijent u kojem Ana snima ovu video-poruku. Navikli smo da Nikolićeva često objavljuje snimke kada je nered u njenom stanu, ali ne i da joj se na podu vidi beli prah po kojem ona gazi dok koleginicu javno zove na svoj prvi veliki spektakl koji sprema u Beogradu.

00:22

Ana Nikolić poziva Milicu Pavlović na koncert

To su primetili i korisnici društvenih mreža na kojima je ovaj snimak počeo da se šeruje:

- Po čemu ovo Ana gazi? Kakav je ovo beli prah na parketu? Da li je Ana videla uopšte snimak pre nego što ga je objavila? Nered je okej i kod mene u kući je nered svaki dan jer imam decu pa je haos, ali izgleda da je kod pevačice više od nereda - samo su neki od komentara na video-snimak.

Ana Nikolić
foto: Kurir TV

Nikolićeva se, po svemu sudeći, uopšte ne obazire na komentare. Nije poznato od čega je beli prah i šta je to Ana prosula po podu pre nego što je snimila poruku.

Kurir.rs/E.K.

00:18

Ljiljana Stanišić riba studio Sceniranja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track