ZA 5 SATI ZARADI 1.800 €, A NE IZAĐE IZ KUĆE! Bivša zadrugarka razvila biznis od kog pada vilica!
Foto: Printscreen/Pink

mlate pare

ZA 5 SATI ZARADI 1.800 €, A NE IZAĐE IZ KUĆE! Bivša zadrugarka razvila biznis od kog pada vilica!

Stars -

Marijana Zonjić krenula je stopama svoje najbolje drugarice Dalile Dragojević i na dobrom je putu da je ugrozi po zaradi na Tiktoku. Kako Kurir Stars saznaje od izvora bliskog pevačici i bivšoj zadrugarki, ona je u poslednjih nekoliko nedelja odbila i nekoliko tezgi, jer želi da što više vremena provodi u stanu, snimajući se uživo za ovu platformu.

Dalila Dragojević, Marijana Zonjić
foto: Printscreen/Instagram

- Marijana u poslednje vreme odlično zarađuje od Tiktoka. Lakše joj je da sedi kod kuće i da snima lajvove, a i od ove platforme više prihoduje mesečno nego od pevanja. Ona je prošle nedelje za pet sati snimanja uživo od poklona od fanova zaradila 1.800 evra. Tog dana je bila jako nervozna, pa čak i vrlo neprijatna prema fanovima. Mnoge od njih je vređala, s mnogima se i svađala. Njima je to bilo očigledno zanimljivo, pa su joj slali giftove u velikom broju. Napravila je plan, pa tako preko nedelje sedi kod kuće i snima se od ranog jutra i od toga joj ležu pare na račun. Inače, Zonjićeva zarađuje mesečno više na Tiktoku nego neke druge javne ličnosti na Onli fansu - završava naš izvor.

Marijana Zonjić
foto: Printscreen/Pink

Pored Marijane i Dalile, koja je nedavno od ove mreže za nedelju dana zaradila 15.000 evra, o čemu smo već pisali, velike sume prihoduju i Kristijan Golubović, dok je Marko Janjušević Janjuš odustao od snimanja.

Kristijan se uživo snima više sati dnevno, a njegova verenica Kristina Spalević je govorila kako Golubović za tri meseca od Tiktoka inkasira čak 50.000 evra.

Kristina Spalević, Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Instagram

- Kristijan je 2. septembra 2022. zaradio 3.838 dolara za samo jedan dan preko Tiktoka. Evo dokaza zato što govore da prosi i da nema hleba da jede. Ja vam kažem da je Kristijan uzeo sigurno 50.000 evra za tri meseca na Tiktoku - rekla je Kristina i to dokazala printskrinom bankovnog računa.

Nakon toga je rekla i kako taj novac ljudi podižu.

- Odeš u bilo koju banku i potrebno je tri do četiri dana da biste podigli taj novac. Takođe ne uzimaju proviziju - rekla je tada Kristina.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Kurir televizija

Za razliku od njih, Janjuš je takođe pokušao da se probije na Tiktoku, pa je jedno vreme svakodnevno snimao lajvove, ali pošto nije uspeo da privuče veću pažnju, njegova zarada nije bila ni približna očekivanoj, pa se on ubrzo povukao sa ove platforme i vratio u rijaliti "Zadruga", koji ga je i proslavio. Tamo zarađuje više para nego na društvenoj mreži.

štampano izdanje
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:02

EKSPLICITNI KLIP BIVŠE RIJALITI UČESNICE SA ŽENOM: Marijana Zonjić i drugarica se razgolitile i krenule u VRUĆU AKCIJU! VIDEO 18+

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track