"POSTOJE TENISERI I POSTOJI NOVAK" Rada Manojlović komentarima na Tviteru o Đokoviću napravila HAOS, na SEOSKI način sasula u LICE
Foto: Nemanja Nikolić, AP Mark Baker

"POSTOJE TENISERI I POSTOJI NOVAK" Rada Manojlović komentarima na Tviteru o Đokoviću napravila HAOS, na SEOSKI način sasula u LICE

Stars -

Novak Đoković je desetim po redu osvajanjem Australijan open ponovo postao bro jedan na čuvenoj ATP listi i izjednačio se sa Rafaelom Nadalom, koji je osvojio 22 grend slem titule.

Noleta je bodrila čitava Srbija, brojne javne ličnosti čestitale su mu na uspehu, a među njima i Rada Manojlović. Na Tviteru ga je nazvala vanzemaljcem.

- Inače, za Đokovica nema više šta da se kaže, sem da je ovom demonstracijom sile i nadmoći nad svima, dokazao da je van njihove lige i da jednostavno nema konkurenciju. Tako mi je drago što ih je sve samleo, ali ne samo pobedio, već ubio u pojam. "Zato što sam tako hteo" - započela je Rada na Tviteru.

- Čovek je jednostavno vanzemaljac, mentalna i fizička gromada. Postoje teniseri, i postoji Novak. Gigant. Neuporediv stvarno. Svi vežbaju, bore se trude, dobro igraju, ali on je minimum deset godina stariji od svih, a i dalje ne mogu da mu priđu. Niti će. Sve čestitke. Jednostavno goat - napisala je Rada Manojlović na Tviteru.

- Da izvineš, mogu samo da se k**obecaju, izvinjavam se to je seoski naziv za batrganje; nebitni su potpuno, i njihova pravila i njihova merenja, on ih je pobedio u životnom smislu, celu agendu - odgovorila je jednom pratiocu pevačica.

kurir.rs

Bonus video:

00:42

Rada Manojlović napravila haos na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track