PEJA IDE NA HITNU OPERACIJU! Voditelj se duže vreme bori sa srčanim problemima! PRIMLJEN U BOLNICU, u strogom je režimu
Foto: Sonja Spasic

PEJA IDE NA HITNU OPERACIJU! Voditelj se duže vreme bori sa srčanim problemima! PRIMLJEN U BOLNICU, u strogom je režimu

Stars -

Voditelj Zoran Pejić Peja u sredu će biti operisan nakon problema sa srcem koje ima, a njegova bivša supruga Zlata Petrović odmah se oglasila.

Kako mediji prenose, Peja je već duže vreme pod stresom zbog čestih putovanja po Evropi gde radi kao voditelj na slavljima, a to se odrazilo na njegovo zdravstveno stanje zbog čega će biti operisan i biće mu ugrađen bajpas.

Zoran Pejić Peja
foto: Kurir Televizija

- Peja se već duže vreme bori sa srčanim problemima. Osetio je jak bol u grudima i obratio se lekarima za pomoć. Doktori su obavili detaljne analize i konstatovali su da je u njegovom slučaju najbolje izvesti operaciju i ugraditi mu bajpas. On je dobro prihvatio tu informaciju. Peja se ne plaši operacije, ali jedva čeka da se sve završi i da se vrati normalnom životu - rekao je izvor blizak voditelju.

- Danas mora da se priprema za operaciju koja će biti sutra izvedena. S obzirom na to da će se zahvat izvesti u totalnoj anesteziji, danas ne sme ništa da jede ni da pije nakon 18 časova. U prvih nedelju dana nakon izlaska iz bolnice biće mu potrebna pomoć prijatelja i članova porodice. U narednih dva meseca moraće da izbegava fizički zahtevne aktivnosti - rekao je Pejin prijatelj.

Zlata Petrović
foto: Printscreen/Grand

Tim povodom se oglasila i Zlata Petrović, koja nije želela da komentariše ovo.

- Ležim, imam temperaturu. Bolesna sam, nije mi dobro. Ne želim ništa da komentarišem - rekla je Zlata.

kurir.rs/srbija danas

Bonus video:

02:06

PEJA BIO ŽRTVA TEŠKE PREVARE! Sve se desilo na jednoj romskoj svadbi, a nasankala ga osoba od koje to NIKO NE BI OČEKIVAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track