DA LI JE ŽENI UVEK VIŠE KRIVA LJUBAVNICA? Trougao u Zadruzi podelio Balkan - ko je glavni krivac? (ANKETA)
Foto: Shutterstock, screenshot Pink tv

DA LI JE ŽENI UVEK VIŠE KRIVA LJUBAVNICA? Trougao u Zadruzi podelio Balkan - ko je glavni krivac? (ANKETA)

Stars -

Ljubavni trougao u Zadruzi 6 između Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić rasplamsao gledaoce širom regiona.

Anđela, mlada Novljanka, koja je pobrala ogromne simpatije u prethodnoj Zadruzi, gde je uspela da odbrani svoju čast i pokaže čednost, sad je stavljena na stub srama jer se zaljubila u Zvezdana Slavnića, bivšeg robijaša. Frizerka je pala na Zvezdanov šarm i pred kamerama imala odnos sa Slavnićem, čime je među gledaocima navukla ogroman gnev, pre svega jer je njen dečko bio u 15-godišnjoj vanbračnoj vezi.

Ana Ćurčić
foto: printscreen youtube

"Bruka", "Pravila se sva čedna, osuđivala sve devojke u rijalitiju, pljuvala ih, a sad legla u krevet sa starijim i oženjenim", "Ona je druga Luna Đogani, rasturačica brakova", "Osramotila je roditelje", samo su neki od komentara.

Andrija Đogani, Baki Đogani, Anđela Đuričić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Još žešći komentari krenuli su prema Anđeli kada je u rijaliti ušla Ana Ćurčić, Zvezdanova vanbračna žena. Međutim, odaje se utisak da je Slavnić, iako je on takođe jedan od učesnika trojke, izmanipulisao sa svima i sad se on predstavlja kao žrtva cele situacije, dok Anu Ćurčić takođe žrtva, ali i Anđelina i Zvezdanova.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen YouTube

Neki komentatori na društvenim mrežama zaključuju da se najviše na stub srama stavlja mala Anđela, a isto se dešavalo sa Lunom Đogani u Zadruzi 1 iako je onoj koji vara zapravo muškarac. Čak su i prevarene žene više napadale ljubavnice i krivile ih za situaciju, dok su prema muževima pokazivale razumevanje. Mnogo se pitaju da li na Balkanu uvek samo žena kriva za sve.

kurir.rs

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track