LJUBAV ZVEZDANA I ANE ĆURČIĆ POČELA U SREDNJOJ! Jurila ga 15 godina, bila LJUBOMORNA na Kseniju Pajčin, a onda se razvela...
Foto: Printscreen Zadruga

LJUBAV ZVEZDANA I ANE ĆURČIĆ POČELA U SREDNJOJ! Jurila ga 15 godina, bila LJUBOMORNA na Kseniju Pajčin, a onda se razvela...

Stars -

Zvezdan Slavnić govorio je da je zauzet čovek od samog ulaska u "Zadrugu 6", ali je vrlo brzo prevaio nevenčanu suprugu Anu koja je sada ušla da mu se osveti. Spekulacije o njihovoj vezi trajale su mesecima, a Ana je govorila da je s njim 13 godina, a da ga poznaje od srednje škole.

Ćurčićeva je u nekoliko navrata govorila o njihovom zajedničkom životu i ljubavi i istakla da se se znaju još iz srednje škole, kao i da ona brine o njegovoj majci.

Ksenija Pajčin, Aca Lukas
foto: Printscreen TikTok

Sada je Zvezdan ispričao kako je Anina i njegova veza počela i kako se sve odvijalo. Mikica Bojanić i on su bili u dnevnom boravku, kada ga je pevač pitao kako su Ana i on započeli vezu.

- Od kad ste vi zajedno, kad je bio njen prvi brak? - pitao je Mikica.

- Pa mi se znamo iz srednje škole, ona je bila u nekoj turbulentnoj vezi, ja sam bio sa Ksenijom. Posle sam završio tamo gde sam završio, ona mi je dolazila u posete. Bili smo kao najbolji drugovi, posle je naišao normalac, tu su bili u braku, ali smo se mi družili, išli na večere. Ja sam u međuvremenu bio i sa Sarinom mamom, posle su krenuli problemi. Ona je raskinula sa njim, razvela se. Razveo sam se i ja. Krenule su varnice, samo smo ubrzali proces nekako - rekao je Zvezdan.

- Sad mi je dosta jasnija slika. Ona tebe voli kao Boga, vidi se - rekao je Mikica.

- Njoj srce da treba, ja bih joj dao, ne bih razmišljao. Ona je deo mene kroz ceo moj život. Pričao sam joj i kad sam se zaljubio u Kseniju, malo je bila ljubomorna. Ona je mene 15 godina jurila da bude sa mnom... Nikad nije muljala, a ja jesam i priznao sam, pre ovoga - rekao je Zvezdan.

- Kad je praštala, neka prašta i sad - rekao je Mikica.

- Još javno - rekao je Zvezdan.

kurir.rs

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track