"KOD SVIH JE IZRAŽEN EGO" Voja Nedeljković otkrio kako izgleda snimanje "Zvezda Granda" iza kulisa, Marija se odmah umešala
Foto: Zorana Jevtić

OTKRIO NEPOZNATE DETALJE

"KOD SVIH JE IZRAŽEN EGO" Voja Nedeljković otkrio kako izgleda snimanje "Zvezda Granda" iza kulisa, Marija se odmah umešala

Stars -

Voditelj Voja Nedeljković punih deset godina vodi muzičko takmičenje "Zvezde Granda", te je upučen u sva dešavanja, čak i ona koje gledaoci ne vide.

Voja Nedeljković
foto: Damir Dervišagić

Stručni žiri često pred kamerama uđe u sukob zbog različitih mišljenja, a Voja je sada otkrio da li se sukobi nastavljaju i kada se kamere ugase, kao i da li su članovi žirija sujetni.

Voja Nedeljković
foto: Sonja Spasić

- Ne bih voleo da stvaram neke krvave odnose kad dođem na sledeće snimanje. Kod svih je izražen ego manje ili više, ali ne na početku, nego kad se bore oko kandidata. Mislim da je zanimljivije da se pusti ono što nije išlo u program - rekao je Voja, a Marija odmah skočila:

- Pa da idemo u policiju!

Marija Šerifović
foto: Printscreen Amidži šou

Voja je objasnio da ipak fizičkih obračuna nije bilo, ali da su neke stvari "letele".

- Fizičkih obračuna nije bilo, ali bilo je sveske, hartije, olovaka. Ako krene varničenje na temu šta ko zna, ne zna, ko ima diplomu, ko nema, ja tamo sve čujem, njih troje četvoro uglas ne čuju šta je jedan drugom rekao, pa to ispadne dobro - rekao je Voja u "Amidži šou".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:08

ŽENA ZVEZDE GRANDA RAZGOLITILA SE USRED ZIME: Voditeljka pozirala sva u ZLATNOM i omamila jači pol

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track