"UZELA SAM ROLEKS, NEKULTURNO JE VRAĆATI POKLON" Zorana Sikter odgovara na napade zbog skupocenog sata! BAKŠIŠU SE U ZUBE NE GLEDA
Foto: Printscreen

okićena

"UZELA SAM ROLEKS, NEKULTURNO JE VRAĆATI POKLON" Zorana Sikter odgovara na napade zbog skupocenog sata! BAKŠIŠU SE U ZUBE NE GLEDA

Stars -

Pevačica Zorana Mićanović našla se na meti pojedinih korisnika društvenih mreža jer je od gosta u jednom lokalu uzela roleks.

Dok je ona izvodila jednu pesmu, atmosfera je dostigla najviši nivo i on je s ruke skinuo skupoceni sat i dao ga pevačici. Pre nego što je dobila ovaj vredan poklon, Zorana, koja je postala poznata kroz takmičenje "Zvezde Granda" i po hitu "Sikter", koji joj je napisao njen mentor Aleksandar Milić Mili, našalila se s gostom kada mu je rekla: "daj roleks", ni ne sluteći da će on to zaista uraditi.

Zorana Micanović, Andreana Čekić
foto: Printskrin/Instagram

Na kraju sat od nekoliko hiljada evra postao je zaista njen.

- Najpre sam htela da mu vratim sat, ali on za to nije želeo ni da čuje, tako da sam ga na kraju zadržala. Ali, pravo da vam kažem, nekulturno je vraćati poklone - sa osmehom je za Kurir rekla Zorana, koju zovu kraljica bakšiša.

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

Zorana Mićanović vežba da bude u top formi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track