LJUBAV (NE) BIRA! Poznati partnere vrte u krug: To se nikada NEĆE PROMENITI! Ovi parovi će vas iznenaditi
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Nikola Anđić, Damir Dervišagić

romantika

LJUBAV (NE) BIRA! Poznati partnere vrte u krug: To se nikada NEĆE PROMENITI! Ovi parovi će vas iznenaditi

Stars -

Među javnim ličnostima nije retka pojava da između sebe menjaju partnere koji su takođe poznati. Toga je bilo oduvek, pa i danas.

Jedan od primera koji je javnosti i medijima bio posebno interesantan tokom nekoliko poslednjih decenija jeste odnos između Zorice Brunclik, Vesne Zmijanac i Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Vesna je najpre osamdesetih godina bila u braku s Kemišom, zatim su se razveli, a on se ubrzo oženio Zoricom.

Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Vesna Zmijanac
foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

- Mi se nikada nismo posvađale, žustrih reči nije bilo. Jednostavno smo prestale da pričamo. Prošlo je 30 godina i ne želim sada da govorim zašto je do toga došlo - izjavila je Zmijančeva svojevremeno za medije.

Zlata Petrović, Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

Saša Popović je bio u vezi sa Zlatom Petrović pre nego što se zaljubio u Suzanu Jovanović. Oni su posle raskida ostali u prijateljskim odnosima.

Anabela Atijas, Mladen Radulović
foto: Damir Dervišagić, Facebook Printscreen

Maneken Mladen Radulović postao je poznat javnosti kad je započeo vezu sa Sekom Aleksić 2008. Njihova ljubav je trajala dve godine, a raskid je došao iznenada. Mladen nije dugo patio, jer je iste godine u rijalitiju "Veliki brat" smuvao Anabelu Atijas.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović, Željko Šašić
foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Nikola Anđić

Aca Lukas i Željko Šašić godinama su bili prijatelji, pa su mnogi bili iznenađeni kad se pročulo da je Lukas u vezi sa Sonjom Šašić, bivšom suprugom svog kolege, kojom se kasnije i oženio. Šašić je zbog ovog postupka Lukasa mnogo kasnije nazvao lažnim prijateljem.

Jovana Joksimović, Željko Joksimović
foto: Damir Dervišagić

Željko Joksimović je posle nekoliko godina ljubavi s voditeljkom Andrijanom Čortan pao na šarm njene koleginice Jovane, tada Janković, s kojom se kasnije i oženio i dobio troje dece.

Aleksandar Zeremski, Aleksandra Radović
foto: Damir Dervišagić

Jovana Joksimović je nekad bila bliska sa Aleksandrom Radović. U vreme njihovog prijateljstva Jovana je bila u dugogodišnjoj vezi sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim, s kojim je bezmalo stala na ludi kamen. Samo 15 dana nakon veridbe 2008. godine, Jovana je ostavila Zeremskog, koji je ubrzo otpočeo vezu s Radovićkom, koja je s njim dobila ćerku.

Sandra Miljaković, Viktor Živojinović
foto: Damir Dervišagić

Nesuđena Brenina snajka Sandra Miljaković je nakon raskida sa Viktorom Živojinovićem utehu pronašla u Nemanji Novakoviću, talentovanom fotografu i reditelju spotova koji je do sada sarađivao sa brojnim zvezdama.

Vladan Savić, Jovana Jocić
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Instagram

Saša Kovačević je bio u dugodišnjoj vezi s Jovanom Jocić, s kojom je imao nameru da stane na ludi kamen i zasnuje porodicu. Međutim, oni su raskinuli, a Jovana je nedugo nakon toga otpočela vezu s Vladanom Savićem, frontmenom Magla benda. Oni su u vanbračnoj zajednici dobili ćerku, a da se razilaze, potvrdili su prošle godine na Instagramu.

Igor Kojić, Severina, Teodora Bjelica
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Poslednji u nizu na ovom podužem spisku je i bivši suprug Severine Vučković - Igor Kojić, koji je, nakon razvoda od hrvatske pevačice, pre mesec dana otpočeo vezu s glumicom Teodorom Bjelicom. Oni su nedavno zajedno boravili i na Kopaoniku.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:36

Tamara Đurić sceniranje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja