OVO JE JEDINA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA KEBE I OLJE Dva puta su imali SVADBU, a ovako je sve izgledalo PRE 40 GODINA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

DIRLJIVO

OVO JE JEDINA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA KEBE I OLJE Dva puta su imali SVADBU, a ovako je sve izgledalo PRE 40 GODINA (FOTO)

Stars -

Gotovo punih 40 godina su poznati folker Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja u skladnom braku, a nekim tajnim receptom taj sklad uspevaju da održe mnogo duže od većine drugih parova.

Možda deo tajne tog sklada otkriva sam početak njihovog braka, dan kada se odigralo venčanje Olje i Dragana Kojića o kojem detalje otkriva tek po koja fotografija koja je uspela da pronađe put do javnosti, a jedna baš takva objavljena je nedavno zahvaljujući njihovom sinu Igoru.

Dragan Kojić Keba, Igor Kojić
foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Naime, Igor Kojić iskoristio je godišnjicu braka svojih roditelja da podseti na to kako je izgledalo venčanje Olje i Dragana Kojića te davne 1984. godine a fotografija je mnoge vratila u to doba. Osim što fotografija evocira vredne uspomene, takođe nam otkriva kako su Keba i njegova supruga izgledali u mladosti.

Dragan Kojić Keba
foto: Printscreen Instagram

Venčanje Olje i Dragana Kojića odigralo se tada čak dva puta, najpre u Mostaru a zatim i u Loznici blizu koje je Keba odrastao. Trideset godina kasnije par je izražavao želju da se zavetuje i u crkvi, ali ostvarenje tih planova nije zabeleženo u medijima do danas. Par je imao potres kada se javnošću pronela vest o Kebinoj prevari, ali je Olja kasnije izjavila da je ta epizoda iza njih. Pored sina Igora imaju i ćerku Natašu koja već godinama živi u Americi.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

04:15

Dragan Kojić Keba posvetio pesmu OTAC MI JE BOG Novaku Đokoviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track