BUKTI RAT! Nakon što je Iva udarila na Minu zbog JEFTINOG STAJLINGA, usledio BRUTALAN ODGOVOR: Ta osoba NE LIČI NA SEBE!
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

SUROVO

BUKTI RAT! Nakon što je Iva udarila na Minu zbog JEFTINOG STAJLINGA, usledio BRUTALAN ODGOVOR: Ta osoba NE LIČI NA SEBE!

Stars -

Pevačica Mina Vrbaški imala je veoma zapažen stajling na jednom događaju koji je okupio poznate ličnosti, zbog kojeg je došlo i do sukoba sa bivšom cimerkom iz "Zadruge", Ivom Grgurić.

Haljina zanimljivog kroja koju je Mina Vrbaški ponela na MAC manifestaciji koštala je manje od dve hiljade dinara, ali su svakako sve oči bile uprte u nju. I dok jedni hvale Mininu toaletu zanimljivog kroja, ima i onih kojima se nije naročito dopala, kao i starletino prisustvo na glamuroznom događaju. Jedna od njih je, Iva Grgurić koja je za medije za medije izjavila:

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Instagram

- Eto, Mini bih ipak uručila nagradu, da i ona nešto dobije.

Mina na ove reči nije ostala imuna, pa je Ivi oštro odgovorila:

Mina Vrbaški
foto: Kurir televizija

- Mislim da ta osoba dotična, Iva Grgurić, došla možda da primi nagradu za totalnu transformaciju sebe. Toliko operacija ima na sebi da je rođeno dete ne bi prepoznalo. Možda je i ovo surovo, ali zaista jeste tako. Ona je totalno promenila lični opis, tako da sada izgleda bolje nego ikad - rekla je Mina za Hajp.

Kurir.rs/Hype/M.K.

Bonus video:

02:34

BIVŠA RIJALITI ZVEZDA NAPUSTILA SRBIJU! Mina Vrbaški pretrpela nasilje, pa SPAKOVALA KOFERE: Pretili su mojoj porodici NIJE NAIVNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track