"NEK SE MAKLJAJU KOD SVOJE KUĆE!" Džidža Stojković isprozivala koleginice zbog sukoba na ulici: TO JE POMRAČENJE SVESTI
Foto: Damir Dervišagić, Tamara Trajković, Kurir Televizija

fajt

"NEK SE MAKLJAJU KOD SVOJE KUĆE!" Džidža Stojković isprozivala koleginice zbog sukoba na ulici: TO JE POMRAČENJE SVESTI

Stars -

Pevačica Džidža Stojković rekla je u emisiji Puls Srbije kako redovno čita portal Kurir rs.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Voditelj Ivan Gajić pitao je na čemu se od sadržaja najviše zadržava na šta je ona odgovorila:

- Svi se uvek zadržimo na nekom skandalu. To nekako zagolica. Skoro sam pročitala Džidža se podvrgla ozbiljnom zahvatu, tako nešto. Ja brže bolje da pogledam, kad ono... šiške - rekla je pevačica kroz smeh.

Na pitanje da prokomentariše tuču njenih koleginica, sestara Indi i Edite Aradinović, rekla je da nema komentar, ali da joj je cela stvar sumnjiva.

- Ne bih komentarisala tu tuču. Poslali su mi taj snimak. Takve stvari se dešavaju, ali dešavaju se u kući. Ja sam se tukla sa mojim bratom kad sam bila mala i mi smo se tukli u kući. Nije ovo nikakav hejt na njih, ja ih gotivim i jednu i drugu, ali ko zna zašto se to desilo u tom trenutku i u toj ulici. Ljudi u tim momentima nemaju svest i dožive pomračenje. Treba biti svestan de će danas čovek radije da snima nego da razdvoji ljude - kaže pevčaica.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track