OVE FOTOGRAFIJE BI NAJRADIJE IZBRISALE! Pevačice pre deset godina i sad, DA LI SU PRETERALE? Totalna transformacija
Foto: Kurir

nekad i sad

OVE FOTOGRAFIJE BI NAJRADIJE IZBRISALE! Pevačice pre deset godina i sad, DA LI SU PRETERALE? Totalna transformacija

Stars -

Da je talas estetskih korekcija uzeo velikog maha naročito među poznatim ženama dokazuju i razne transformacije naših zvezdi.

Mnoge ne liče na sede, a kada se pogledaju njihove fotografije od pre 10 godina jasno je da su išle u korak s vremenom i na sebi mnogo toga promenile.

Sanja Vučić

Pevačicu za koju danas svi znaju širom regiona i koja godinama unazad mami uzdahe muške populacije, pre deset godina bila je klinka i tek na početku karijere, mala, krhka, buckasta, slatka devojčica koja odlično peva. Danas Sanja izgleda, mnogi kažu, brutalno, a kada pusti svoj glas, nastaje opšti haos. Koliko može da se primeti, Vučićeva nije preterivala sa estetskim korekcijama, već je samo malo iskoristila hijaluron. Njen izgled je uglavnom promenjen zahvaljujući teretani.

1 / 2 Foto: Printscreen

Nikolija Jovanović

Pre više od jedne decenije na estradnom nebu stigla je mlada slatka Nikolija iz Atine, ćerka Vesne Zmijanac. Da je povukla mamine gene što se lepote tiče jasno je bilo svima. Međutim pevačica je vremenom baš krenula da uživa u korekcijama pa se kod nje može primetiti da su estetski magovi imali dosta posla.

1 / 2 Foto: Printscreen

Aleksandra Mladenović

Mala sitna i dinamitna devojčica iz Žitorađa pojavila se na sceni spremna za borbu. Da se sav njen trud isplatio, govori i činjenica što upravo sada važi za jednu od najangažovanijih pevačica. Nekad je bila plavuša, a danas je negovana brineta. Da je korekcija na licu bilo i da se Aleksandra odala čarima estetske hirurgije otkriveno je odavno kada se pojavila u jednoj emisiji sveže odrađena, gde je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

1 / 2 Foto: Printscreen

Katarina Grujić

Beograđanka je oduvek imala ukusa i stila pa je i u samom takmičenju "Zvezde Granda", gde je publika mogla da je upozna, bila jedna od najbolje stilizovanih kandidatkinja. Njen uspeh je došao brzinom svetlosti što je Kaću diglo u visine i zahtevalo da pevačica izgleda što bolje pa je ona to i uradila.

1 / 2 Foto: Printscreen

Indira Aradinović Indi

O njenom izgledu, transformacijama, operacijama i toga da je sve to moglo da je košta života i sama je pričala. Kada se pojavila već prvim javnim nastupom bila jedna od najlepših pevačica na estradi. Međutim vremenom je Indi imala mnogo transformacija počevši od boje kose, kilaže, ali i lica. Estetske korekcije jesu deo njenog života, a fotografije iz prošlosti svedoče o tome.

1 / 2 Foto: Printscreen

Tea Tairović

Kada se pojavila 2013. u "Zvezdama Granda" Tea nije bila ni punoletna. Komentari na račun njenog izgleda nisu bili za zavideti, ali se Novosađanka nije predala tim rečima, već je korak po korak iz godine u godinu gradila svoj novi imidž. Danas je prava seks bomba i mami muške uzdahe gde god se pojavi. Da i ona ima svog izabranog estetskog hirurga pokazuju i slike od pre deset godina i danas. Nema sumnje da je Tairovićeva pametno iskoristila sve čari estetske hirurgije.

1 / 2 Foto: Printscreen

Dara Bubamara

Pevačica od kako je otkrila čari fotošopa ne prestaje da iznenađuje javnost i bude na meti hejtera, ali i ona je sama svesna da se baš igra tom aplikacijom pa se ni ne ljuti zbog komentara. Dara je pre deset godina bila kratko ošišana i furala je neki dark fazon, nije preterivala ni sa fotošopom ni sa korekcijama, ali danas je sve mnogo odrugačije. Mala Dara botoks redovno stavlja.

1 / 2 Foto: Printscreen

Marko Jović

Bonus video:

01:02

LJUBILA DARKA LAZIĆA, PA ZBOG NJEGA ZAVRŠILIA NA PSIHOTERAPIJI, a onda prešla na oženjene muškarce? Kaže: Budalaština! DA LI JE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track