20 MINUTA JE LEŽAO U LOKVI KRVI Sina Nade Topčagić 2 puta vraćali iz KLINIČKE SMRT: Srce mu je radilo na prazno, već je bio gotov
Foto: Printscreen/Instagram

20 MINUTA JE LEŽAO U LOKVI KRVI Sina Nade Topčagić 2 puta vraćali iz KLINIČKE SMRT: Srce mu je radilo na prazno, već je bio gotov

Stars -

Pevačica Nada Topčagiće je otkrila da je umalo izgubila sina. Nada je, naime, otkrila da je njen sin imao tešku nesreću koju je imao na zimovanju.

- Srce mu je radilo na prazno, on je već bio gotov, dovezli su ga u lokvi krvi. Bio je na ivici smrti. Ja počinjem da pozivam Beograd i niko mi nije izašao u susret. Dva puta su ga vraćali iz kliničke smrti - otkrila je pevačica u emisiji "Šou se nastavlja" .

Podstimo, Miroslav je doživeo jezivu nesreću 2010. godine, na skijanju na Jahorini. Tada je čak morala i služba za spavanje da reaguje, a trebalo im je oko dvadeset minuta, za to vreme Miroslav je sve vreme ležao u snegu.

Miroslavu je to mogla biti i poslednja sezona zimovanja, jer je toliko krvi izgubio, da su trenuci falili da ostane bez desne noge. A da situacija bude gora, Nadinog sina su kasnije doktori dva puta vraćali iz kliničke smrti.

- Dok Zlatko i ja nismo došli do njega nismo verovali da je uopšte živ. Hteli smo da ga prebacimo za Beograd, a pošto nije bio sposoban da se vozi kolima ili sanitetom, pokušali smo da nađemo helikopter. U tome su nam najviše pomogle Marija Šerifović i njena majka Verica, kojima sam zahvalna dok sam živa - ispričala je svojevremeno pevačica.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

02:01

Nada Topčagić peva i nateže rakiju iz flaše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track