DUPKE PUNA ARENA U ZAGREBU, SJATIO SE SAM KREM! 20.000 duša uglas pevala sa Acom Pejovićem, pali u TRANS kad je zapevao ove HITOVE
Foto: Zoran Ilić

hrvatska gorela

DUPKE PUNA ARENA U ZAGREBU, SJATIO SE SAM KREM! 20.000 duša uglas pevala sa Acom Pejovićem, pali u TRANS kad je zapevao ove HITOVE

Stars -

Spektakulanim koncertom u zagrebačkoj Areni, pred vise od 20.000 ljudi Aco Pejović pokazao je zašto nosi epitet jednog od najpopularnijih pevača u regionu.

Baš kao na svakom njegovom koncertu, sve pesme pevale su se horski, a kada su na red došle "Sve tu dugujem", "Ponoć", "Da mi je" publika je bila u transu.

1 / 33 Foto: Zoran Ilić

Pejović nije ni pokušavao da sakrije zadovoljstvo zbog činjenice da je postavio još jedan rekord kada je rec o broju posetilaca na koncertu, pa je puna tri sata pevao bez prestanka.

Ana Bekuta i Dženan Lončarević bili su specijalni gosti na koncertu popularnog pevaša, što i ne treba da čudi ako se zna da je sa oboma u izuzetnim prijateljskim odnosima.

Zanimljivo je da je u publici bilo mnogo javnih ličnosti iz sveta sporta, muzike i filma, pa je Pejović mnogo nakon što se koncert završio primao komplimente u garderobi.

kurir.rs

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track