EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Porodila se SORAJA! Na svet donela DEČAKA, evo koje neobično ime su RODITELJI odabrali za PRVENCA
Foto: ONOKY - Photononstop / Alamy / Profimedia, Privatna Arhiva

Stigle rode

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Porodila se SORAJA! Na svet donela DEČAKA, evo koje neobično ime su RODITELJI odabrali za PRVENCA

Stars -

Soraja Vučelić se porodila ekskluzivno saznaje Kurir.

Ona je na svet donela zdravog dečaka kojem su roditelji dali ime Kan. Porođaj je protekao u najboljem redu, a naslednik je od lekara dobio najviše ocene. Novopečena mama se oseća odlično, a samo mali broj njoj bliskih ljudi zna da je njeno prvo dete stiglo na svet.

Soraja Vučelić
foto: Privatna Arhiva

- Soraja je presrećna! Postala je mama i sada je ceo njen svet podređen novoj ulozi roditelja. Opčinjena je svojom bebom. Ne ispušta sina iz naručja. Zavolela ga je od prvog trenutka kada ga je ugledala - priča izvor blizak Vučelićevoj.

Soraja, Soraja Vučelić
foto: Printskrin/Instagram

Kako dalje saznajemo, Soraja se porodila u bolnici u Švajcarskoj, ali će porodično živeti u Rusiji.

- U Cirihu je vodila trudnoću kod svog izabranog lekara, ali će uskoro da odlete za Moskvu gde će i da žive. Bebi stiže ruski pasoš i tamo će biti njihova baza. Ona je ugasila društvene mreže i okreće novi životni list - završava naš izvor.

Soraja Vučelić
foto: Privatna Arhiva

U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt sa Sorajom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Šta znači ime Kan?

Khan ili Chan je vladarska titula, koja se najviše koristila kod nomada u srednjoj i Maloj Aziji i kod tatarskih vođa u srednjem veku i ima više značenja: "naredbodavac", "vođa", "gospodin" i "vladar" ili "onaj na visokoj poziciji". Ponekad se prevodi i kao "kralj".

Ljiljana Stanišić

01:36:13

SCENIRANJE 05.02.2023. OLIVERA CIRKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track