ANA NIKOLIĆ JE JAVNO POZVALA NA KONCERT, A SADA MILICA UZVRAĆA UDARAC! Evo da li će pevačica biti njen gost u ARENI!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

PROVERENO

ANA NIKOLIĆ JE JAVNO POZVALA NA KONCERT, A SADA MILICA UZVRAĆA UDARAC! Evo da li će pevačica biti njen gost u ARENI!

Stars -

Milica Pavlović, sinoć je još jednom dokazala kraljica juga, jer je u Nišu svojim nastupom napravila lom, a mnogi su komentarisali da joj je to jedan od najboljih nastupa u dosadašnjoj karijeri.

Pevačica je nakon spektakla za Kurir ispričala prve utiske, ali se dotakla i koncerta Ane Nikolić.

MIlica Pavlović
foto: KURIR

- Došli su iz Švajcarske, Hrvatske, Beograda, Kruševca, ceo region. Bila je moja tetka zajedno sa maćehom i ponosne su. Iskreno, samo su dve osobe falile večeras i ja ne mogu to da ne kažem. Tu sam gde sam zahvaljujući to dvoje ljudi. Usadili su u meni da se lepo ophodim prema ljudima, da negujem i prijateljstva i publiku, da se borim pošteno i srcem. Baka mi je uvek govorila "Miko igraj, Miko pevaj", deda se radovao i ta njihova iskra u očima mi je falila, fale mi. Koncert sam zaista posvetila Vladimiru i Radi - rekla je Milica novinaru Kurira.

Milica Pavlović
foto: KURIR

Milica Pavlović posebno je izdvojila poruku koju je dobila od kolege pevača Saše Matića.

- Saša Matić mi je rekao da želi da krenem sa novom rečenicom, u novi red i da i dalje koračam sigurnim stepenicama - rekla je Milica.

Poznato je da je pevačica u sukobu sa Anom Nikolić od afere "Provereno", a Milica je sada otkrila i da li će odgovoriti na njen poziv i pojaviti se kao gošća na koncertu, koji Ana organizuje u Areni u oktobru ove godine.

Ana Nikolić, Milica Pavlović
foto: ATA images, Nemanja Nikolić

- Zaista, žena ima sjajne pesme, ima predivnu karijeru i želim joj punu Arenu, ali ja neću biti njen gost. Rekla sam ako me pozove, to je kao da vam je neko došao i pokušao da opljačka kuću, a onda idete da pijete kafu zajedno. Nisam iz te priče - rekla je Milica za Kurir.

Milica Pavlović
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

02:04

RAT NA ESTRADI! Milica Pavlović rekla da će ići na koncert Ane Nikolić da bi URADILA OVO: Svi prisutni ostali u ŠOKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track