"ALKOHOLIČARKA SI, DEBELA SI..." Anu Nikolić vode na kliniku, a godinama trpi zlostavljanje! Ona ima BRUTALAN odgovor na to
Foto: Kurir TV

ne dam da je zlostavljaju

"ALKOHOLIČARKA SI, DEBELA SI..." Anu Nikolić vode na kliniku, a godinama trpi zlostavljanje! Ona ima BRUTALAN odgovor na to

Stars -

Ana Nikolić uskoro će otići u jednu poznatu kliniku u Austriji na detoksikaciju, za šta je iskeširala 50.000 evra. Na taj korak pevačica se odlučila kako bi bila u što boljem izdanju za beogradski koncert, koji najavljuje od prošle godine, a koji će se dogoditi na jesen.

Nikolićeva na društvenim mrežama, gde neretko vodi "ratove" sa hejterima , a jednom prilikom otkrila je zbog čega to radi.

- Ne dozvoljavam da me iko zlostavlja! U stanju sam da se svađam po tri sata sa hejterima - rekla je ona.

Ana Nikolić
foto: HYPETV

- Svesna sam da je to besmisleno, jer i ne znam ko je zapravo osoba iza profila na društvenoj mreži, ali ne mogu da pustim da me neko vređa i naziva narkomankom - dodala je ona tada.

- Dobijem ospice kada neko pomene drogu! Uglavnom mi pišu: "Ti si alkoholičarka", "debela si", "mršava si"... Kada neko pretera blokiram ga - rekla je Ana u svom stilu svojevremeno.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:22

Ana Nikolić poziva Milicu Pavlović na koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja