IMA LI KRAJA NJENOJ BIZARNOSTI! Anđela Đuričić uradila nešto NAJBIZARNIJE DO SADA, ljubi Zvezdanovu sliku kao ikonu! ŠOK!
Foto: Printscreen

opsednuta

IMA LI KRAJA NJENOJ BIZARNOSTI! Anđela Đuričić uradila nešto NAJBIZARNIJE DO SADA, ljubi Zvezdanovu sliku kao ikonu! ŠOK!

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić ozvaničio je vezu sa Anđelom Đuričić za crnim stolom, a mlada Crnogorka nije krila koliko ju je ova vest usrećila. To je pokazala i kada je mislila da je kamera ne snima, jer je bila potpuno sama.

Naime, Đuričićeva je tokom emisije otišla do izolacije u kojoj je ove nedelje smeštena kao ovonedeljni potrčko, kako bi nešto uzela, međutim, mlada frizerka iz Herceg Novog iskoristila je priliku da pregleda album sa njenim i Slavnićevim slikama koje su dobili od zajedničke podrške.

Anđela se sve vreme smeškala sama sa sobom, a u jednom trenutku je čak i poljubila Zvezdanovu sliku i zatvorila oči, kao što to vernici rade sa ikonama.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

Podsetimo, njeno ponašanje je krajnje bizarno otkako su ozvaničili vezu, pa je tako masirala Zvezdanova stopala, što je mnogima bilo degutantno.

kurir.rs

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track