ZARATILE ZBOG ARKANOVOG BOGATSTVA, POKOJNOG VIDOJA, PRIČA DA SE DROGIRA... Sud poslao Nikolinu i Bornu na MIRENJE, tek sledi PAKAO
Foto: Damir Dervišagić, Screenshot

ne zaboravlja kletve

ZARATILE ZBOG ARKANOVOG BOGATSTVA, POKOJNOG VIDOJA, PRIČA DA SE DROGIRA... Sud poslao Nikolinu i Bornu na MIRENJE, tek sledi PAKAO

Stars -

Nikolina Ristović (49) prodnela je prošle godine u septembru privatnu tužbu protiv bivše modne dizajnerke Bornom Kotromanić (50) zbog klevete, a sad ih je sud poslao na mirenje.

Nikolina je tužila Bornu zbog navoda na društvenoj mreži da konzumira drogu. Sud je izdao nalog kojim se stranke upućuju na pokušaj mirenja u roku od godinu dana, a u tom periodu sud neće nastaviti kazneni postupak. Međutim, čini se da od mirenja neće biti ništa. Kako prenose hrvatski mediji, Nikolina će s tužbom ići do kraja.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen

- Nikolina traži moralnu satisfakciju. Ni sama ne zna kolika je novčana vrednost spora. Njeni advokati vode računa o svemu tome - rekao je Nikolinin prijatelj. Budući da je predmet tužbe kleveta, propisana maksimalna novčana kazna je do 500 dnevnica.

Ni Ristovićeva ni Kotromanićeva nisu bile dostupne za komentar. Kad se pisalo o ovoj tužbi, Kotromanićeva ni tad nije bila dostupna za komentar, a Ristovićeva je samo kratko rekla: "Ne treba nju niko da komentariše, ona protiv sebe radi dovoljno".

Borna Kotromanić
foto: Printscreen

Sukob između voditeljke i bivše modne dizajnerke počeo je nedugo posle smrti Nikolinog supruga Vidoja Ristovića, koji je preminuo prošle godine u maju.

- Novac od trgovine Arkanovim ratnim plenom nikad nikom nije doneo sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini - napisala je tada Borna na društvenoj mreži. Nikolina tad nije komentarisala te navode, ali u komentarima se ubrzo javila Vlatka Pokos (52).

- A kakve to veze ima sa Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije? - odgovorila je Vlatka Borni.

Borna Kotromanić, Vlatka Pokos, Željko Ražnatović Arkan, Nikolina Pišek
foto: Printscreen, Shutterstock, Damir Dervišagić

- Borna je imala sreće što je bila u braku sa civilizovanim tipom, to je ne čini ni pametnom ni uspešnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušobrižnici i bivši, poremećeni svekar. I ‘uspešne’ žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosečnu hrvatsku platu - dodala je Vlatka, kojoj Borna nije ostala dužna.

Nikolina se u prepirku nije uključivala, a Borna je Vlatki na kraju zapretila tužbom. Posle je Vlatka u svojoj kolumni za Story nazvala Bornu “dobrodržeća gospođa koja se dobro (bogato) udala i još bolje razvela”, a istaknula je da joj je zasmetalo što je svoje optužbe protiv Miše Grofa, Vidojeva oca, iznela da bi “povredila i ponizila Nikolinu”. Borna je tad za Story naglasila da je “drama bila s Vlatkom, a ne između nje i Nikoline, s kojom se nije čula”. Dodala je da joj je Nikolina “draga i simpatična, ali da je u braku s Vidojem puno toga trpela zbog materijalne situacije”.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

00:03

Udovica Nikolina Pišek žali i pali u mini bikiniju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track