MILI STAO UZ SNEŽANU ĐURIŠIĆ! "Nezamislivo je optuživati je da je UZELA PARE!" Muzičar o NAMEŠTALJKAMA u "Zvezdama Granda"
Foto: Damir Dervišagić

aleksandar milić

MILI STAO UZ SNEŽANU ĐURIŠIĆ! "Nezamislivo je optuživati je da je UZELA PARE!" Muzičar o NAMEŠTALJKAMA u "Zvezdama Granda"

Stars -

Kreativni direktor "Granda" i jedan od članova žirija "Zvezdi Granda" Aleksandar Milić Mili tvrdi da u takmičenju nema nameštaljke, kao i da su besmislene optužbe majke kandidata Dušana Vukadinovića da im je njegova mentorka Snežana Đurišić tražila novac da on prođe u naredni krug.

Aleksandar Milić Mili, Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Prva

- Nikakve nameštaljke u "Grandu" nisu moguće, zato što svaki kandidat dobija iste uslove. Njih ima puno i ni na jednoj interpretaciji kandidata ne bi mogla da se pravi intervencija, a da se posle vraća za drugog kandidata u početno stanje. Ono kako su takmičari izveli svoju pesmu, svi pod jednakim uslovima, to je ono što gledaoci čuju - tvrdi Mili i nastavlja:

Snežana Đurišić, Dušan Vukadinović
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Zvezde Granda

- Snežana je u "Grandu" mnogo godina i nikada se nije pojavilo ništa što bi izazvalo mrlju na sam šou, a i na njenu celokupnu karijeru, tako da je nezamislivo nju optuživati za traženje novca ili nameštaljku - siguran je Mili, koji kaže da je Dušan Vukadinović napravio amaterske greške.

- Svako od članova žirija čuje da li je kandidat radio sa svojim mentorom. Nijedan mentor ne bi dozvolio da se prave amaterske greške kao što je to bilo kod Dušana. Ja sam u svom komentaru kao i ostali koji mu nisu dali glas to naveo, da se čulo da nije poslušao svog mentora. Dobio je tri glasa, otišao je u baraž, gde je u odnosu na ostale kandidate Saša Popović procenio da su ostali bolje spremljeni za sledeći krug. Smatram da je svaki gubitak deo neke sledeće pobede i da kandidati trebaju da podnesu taj gubitak na dostojanstven način, a ne kao u ovom slučaju sa ovim kandidatom - završava Mili.

Kurir.rs

Bonus video:

01:29:28

SCENIRANJE 06.03.2022. ALEKSANDAR MILIĆ MILI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track