SIN OD ŠAKA POLUMENTE POSTAO OTAC PO DRUGI PUT! Pevač se oglasio i podelio srećne vesti (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

stigao šako junior

SIN OD ŠAKA POLUMENTE POSTAO OTAC PO DRUGI PUT! Pevač se oglasio i podelio srećne vesti (VIDEO)

Stars -

Popularni pevač Šako Polumenta juče je postao bogatiji za novog člana porodice , pored troje unučadi stigao je i mali junior naslednik porodice Polumenta.

Njegov sin Adis po drugi put je postao otac , pored ćerke Iria, dobio je i naslednika , kojem su roditelji dali ime upravo Šako , kao zahvalnost za sve što je njegov otac uradio za njega i njegove sestre. Poznato je da je Šako srećan deda dve unuke i unuka , ali kako sam dodaje ovo je poseban momenat jer se rodio naslednik porodice Polumenta.

Šako Polumenta
foto: Printskrin/Premijera

Šako je sa svojim pratiocima preko društvenih mreža podelio deo atmosfere sa sinoćne proslave.

- Ima li lepšeg osećaja nego dobiti naslednika i to imenjaka Šako Junior! Hvala ti dragi bože što sam u ovom svetu mnogo prljavih duša i vremenu podela,a i podela gde se veličaju pogrešni umesto zaslužnih....Ipak vaspitao, školovao i odgajio decu u prave ljude i roditelje. Eto doživim i dobijem prvog muškarca sa mojim prezimenom u mom domu. Mojim prezimenom koje sam srcem branio i štitio od svih vetrova koji su duvali pa se sad okrenem iza sebe sve mirno i čisto a ispred sebe zlatna unučad i evo sad dođe i moj imenjak Šako Polumenta Junior! Hvala svim našim prijateljima za sinoćnji spektakl koji smo priredili Junioru - napisao je Šako uz video snimak slavlja.

Da je prava sreća u porodici upravo je pokazao popularni pevač, koji pored bogate muzičke karijere ističe da je porodica jedino pravo bogatstvo a da je sve ostalo prolazno u životu.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track