ZARADILE PARE ZA PROMENU POLA U RIJALITIJU: Giba i Mika postale žene u leto 2022, a evo i gde! MAJKA RADA PLAKALA
Foto: Printscreen/Youtube

Majka Rada plakala

ZARADILE PARE ZA PROMENU POLA U RIJALITIJU: Giba i Mika postale žene u leto 2022, a evo i gde! MAJKA RADA PLAKALA

Stars -

Mika i Giba Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici "Velikog brata" i "Zadruge", kako je prvi Kurir pisao, navodno su promenili pol i sada su Ana i Ivana Nikolić.

Takmičenje u rijalitiju "Zadruga" i honorar iskoristili su za operaciju promene pola i to, kako prenosi Telegraf, početkom leta 2022. godine.

- Operaciju promene pola su izvršili početkom leta prošle godine u Beogradu. Sve je proteklo u najboljem redu. Majka Rada je u isto vreme plakala od sreće i tuge - rekao je izvor blizak Vasićima.

Mika Vasić, Giba Vasić, Rada Vasić
foto: Printscreen Pink

Oni su i ranije pred kamerama pričali da bi voleli da promene pol, a često su oblačili i žensku garderobu.

- Žena ne možeš da postaneš preko noći. Prve korake ćemo preduzeti posle rijalitija - izjavili su Mika i Giba tada, a onda su se osvrnuli i na razlog ulaska.

- Koliko sam ja u toku u Beogradu su najbolji doktori, ali raspitaćemo se kad se završi rijaliti. Zvaćemo se Gibana i Mikana, svakako, kada promenimo pol. Moramo samo da uštekamo pare - rekao je Mika tom prilikom.

Mika i Giba
foto: B.R.

Inače, Ivana je čak stala i pred matičara sa svojim izabranikom iz Nemačke, a oboje su bili obučeni kao žene, što je Kurir prvi objavio..

Mika i Giba su se i ranije oblačili u žensku garderobu, šminkali se i stavljali perike. Rada Vasić, majka blizanca otvoreno je govorila o njihovoj seksualnoj orijentaciji.

kurir.rs/telegraf.rs

Bonus video:

03:27

Rada Vasić ispričala kad je bila najviše ljuta na Radeta: Ne sećam se koje sam sve prosvke tada rekla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track