Najnovije vesti

"SMEĆE JE SAMO SMEĆE" Ana Bekuta BRUTALNO odgovorila besramnom gradonačelniku Pule! SRPSKI DOSTOJANSTVENO!
Foto: Beta Branislav Bozic, pula.hr, Shutterstock, Ilustracija

gospodski

"SMEĆE JE SAMO SMEĆE" Ana Bekuta BRUTALNO odgovorila besramnom gradonačelniku Pule! SRPSKI DOSTOJANSTVENO!

Stars
14:04h

Povodom vesti da je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio nastup Ane Bekute, Zorane Mićanović, Duška Kuliša i Dragana Kojića Kebe u ovom gradu u Istri, oglasila se Ana Bekuta, pohvalila Istru u kojoj redovno letuje, ali i žestoko uzvratila gradonačelniku koji je naš narod nazvao „smećem“.

- U Istri sam u poslednjih 40 godina letovala barem deset puta. Jer, kako kažu moji prijatelji, imam ukusa. Za mene je Istra jedna od najlepših regija naše bivše države. Hrana je fantastična, krajolik je prelep, svi moji domaćini su bili neverovatni i tretirali me kao kraljicu. Tako, primetila sam, tretiraju svakog svog gosta. Odakle god on dolazio - iskrena je Bekuta.

- Zato znam da odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrijani. U Puli i Istri sam provela dovoljno vremena da ih upoznam. Đubre, ili kako rekoše smeće, nema naciju. Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama. Ako mi dozvole akteri današnjih vesti da im dam jedan savet iz života: Kada ti se program ne sviđa, prebaci ga. Kada ti se kafić ne sviđa, promeni ga. Kada ti se koncert ne sviđa, ne kupuj kartu. Vrlo je jednostavno. Vidimo se u Osijeku - napisala je Ana na svom Instagramu.

kurir.rs

Bonus video:

01:02

Ana Bekuta u Petrovcu na moru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track