PRIČALO SE DA JE PROGANJAO LOTO DEVOJKU! Prva ljubav pokojnog Kneleta nakon 20 godina otkrila ISTINU o njihovom odnosu
Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

progovorila

PRIČALO SE DA JE PROGANJAO LOTO DEVOJKU! Prva ljubav pokojnog Kneleta nakon 20 godina otkrila ISTINU o njihovom odnosu

Stars -

Godinama se spekulisalo da je Aleksandar Knežević Knele loto devojci Suzani Mančić oteo automobil “porše” po kojem je bio prepoznatljiv, jer je samo taj automobil „žarko želeo“. Nakon 20 godina njegova prva ljubav odlučila je da demantuje ove navode.

Knele je privlačio je pažnju gde god se pojavljivao. Bio je žestok momak, predvodnik dizelaške generacije, a pojedini su ga nazivali i „princem beogradskog asfalta“.

Aleksadnar Knežević, Knele
foto: Printscreen

Prema pisanju medija, prvi vlasnik automobila bio je Vlada Kovačević Tref, a sledeći vlasnik bila je loto devojka. Dugo su kružile priče po prestonici da je Knele obožavao taj automobil i da je samo rešio da ga uzme od voditeljke prema kojoj je kako se nezvanicno tvrdilo gajio i simpatije.

Njegova devojka i najveća ljubav konačno je to demantovala, posle više od 20 godina.

Suzana Mančić
foto: Damir Dervišagić

- Nije tačno da je Knele oteo Suzani automobil! Bila sam sa njim kada ga je kupio od njenog muža, na Bubanj potoku – navodi se na Fejsbuk stranici „Legende devedesetih“.

Po Beogradu se i dalje prepričava događaj kada je Knele, navodno, jedne noći u prepunoj kockarnici Hotela „Jugoslavija“ pred svim gostima prišao jednom muškarcu, skinuo mu s ruke „roleks“ i uzeo ključeve od džipa „krajsler vrangler“.

Suzana Mančić
foto: Kurir televizija

Navodno, čovek koga je ponizio pred svima bio je Miodrag Cvetinović, zet Radeta Ćaldovića Ćente, i šuškalo se da je to bio početak njegovog kraja.

Kurir.rs/Espreso

Bonus video:

01:53

INTIMNI SNIMCI POZNATIH LIČNOSTI! Severina, Suzana Mančić, Tea Tairović i mnoge druge: Prečica do uspeha ili propadanja?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja