MAJKA I SNAJKA PRIZNALE DA NISU VEŠTE U KUHINJI, ALI PRIŽELJKUJU POBEDU! Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu u 18 časova
Foto: Kurir televizija

MAJKA I SNAJKA PRIZNALE DA NISU VEŠTE U KUHINJI, ALI PRIŽELJKUJU POBEDU! Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu u 18 časova

Stars -

U današnjoj epizodi emisije "Majke i snajke" upoznaćemo porodicu Petrović, koju čine majka Svetlana, snajka Suzana i sin Vladimir.

00:54

U današnjoj epizodi emisije Majke i snajke upoznaćemo porodicu Petrović

Petrovići dolaze iz Beograda. Svetlana je penzionerka, ali je dugo radila kao stjuardesa. U slobodno vreme voli da čita, šeta i kuva jer je to najviše opušta i čini srećnom. Za sebe kaže da nije naročito vešta u kuhinji, ali da voli da jede ukusna jela.

Snajka Suzana je trinaest godina radila kao novinar u brojnim radijskim emisijama, štampanim medijima i na portalima. Želja joj je da se opoba i na televiziji. Hobi joj je ples, naročito latino i standardni. Piše poeziju, a planira da uskoro izda i knjigu. Ističe da ni ona nije naročito vešta u kuvanju i da to rado prepušta svojim ukućanima. Omiljena jela su joj špagete bolonjeze i sarma. Vladimir se profesionalno bavi sportom. Sa Suzanom se upoznao kad je došla da ga intervjuiše nakon utakmice. Voli da gleda filmove, a omiljeno jelo mu je biftek.

1 / 3 Foto: Kurir televizija

Seka i Raša su, kao i uvek, zaduženi za sjajnu atmosferu, majka Svetlana i snajka Suzana spremne su da pokažu zavidne kulinarske veštine, a šta će to Petrovići pripremati u najpoznatijoj kuhinji - saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja