"SEVERININI MENADŽERI SABOTIRAJU MOJE NASTUPE U HRVATSKOJ" Keba progovorio o pozadini oko ZABRANE KONCERTA u Puli!
Foto: Nemanja Nikolić, Nebojša Mandić

EKSKLUZIVNO

"SEVERININI MENADŽERI SABOTIRAJU MOJE NASTUPE U HRVATSKOJ" Keba progovorio o pozadini oko ZABRANE KONCERTA u Puli!

Stars -

Pre dva dana Kurir je objavio ekskluzivno saznanje da su Tomica Petrović, menadžer Severine Vučković, i njegov saradnik Edvin Softić umešani u aferu zabrane koncerta Dragana Kojića Kebe, Ane Bekute, Zorane Mićanović i Duška Kuliša u Puli. Svi relevantni mediji širom regiona preneli su naš članak, ali niko od aktera ove priče nije hteo da se oglasi, iako smo ih pozivali. Sad je došlo do preokreta i Keba je odlučio da progovori o svemu. Ekskluzivno za Kurir Kojić je potvrdio našu priču i rekao da ima pouzdana saznanja o tome da Petrović i Softić sabotiraju njegove koncerte u Hrvatskoj.

Dragan Kojić Keba
foto: Printscreen Grand Tv

Sve zna

- Pročitao sam celu priču u Kuriru i mogu vam reći da mi se čini da i te kako tu ima elemenata istine! Jer još pre tog famoznog koncerta u Puli i neizvesne situacije da li će ga biti ili ne imam saznanja da su ta dva pomenuta samozvana menadžera navodno opstruirala svaki moj nastup u Hrvatskoj, na primer u Virovitici, Nedelišću, Pitomači, Varaždinu, i to uglavnom od vremena otkad su Severina i Igor okončali brak. A i dok su bili zajedno, i te kako bih imao šta da kažem i, naravno, dokažem o tim takozvanim menadžerima. Međutim, to je za mene prošlost - navodi Keba i dodaje:

- Žao mi je zbog cele nastale situacije u Puli oko tog koncerta i lično mislim da će razum pobediti i da će biti održan. A taj gospodin "turbo-gradonačelnik", koji je rekao da je moja muzika "turbo-folk" i ko zna još kakve reči (ne bih da citiram jer ne znam da li je stvarno to i rekao, ne želim bilo kakvu tužbu), savetujem mu da bi mogao da počne da razmišlja drugačije jer svako loše prestaje biti loše kad se počne misliti dobro i svaki rat prestaje kada prestane da se misli o ratu.

Dragan Kojić Keba, Filip Zoričić, Pula, zabrana pevanja, Ana Bekuta
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, pula.hr, Shutterstock, Ilustracija

Za kraj Kojić je uputio poruku i pozdrave svojim poštovaocima u Hrvatskoj. - U svakom slučaju, pozdravljam sve na hiljade i hiljade širom Hrvatske (bez obzira na generacije), koji i te kako vole mene i moju pesmu, i zapamtite dobro: Dragan Kojić Keba nema nikakvih predrasuda u ovom životu! I moja misija je da pevam i naglas i u sebi u svakom trenutku života. Eto, zbog toga sam i rekao da sam kompletno veoma miran i spokojan zbog celokupne situacije. Ej, bre, pa ne zavisi mi život ili bilo šta što se tiče tog koncerta ili bilo kog drugog. Živeli - zaključio je pevač.

Severinin menadžer Tomica za Kurir je poručio sledeće:

- Kako da stojim iza zabrana kada sam i sam protiv svih zabrana u vezi sa muzikom? A imam i pametnija posla - kazao je Petrović.

Tomica Perović
foto: Privatna Arhiva

Dva izvora

Podsetimo, u utorak smo objavili saznanja koja smo dobili od dva nezavisna izvora s tvrdnjama da sporni koncert u Puli ne bi bio zabranjen da jedan od izvođača nije Dragan Kojić Keba i da iza toga stoji Petrović, Severinin menadžer.

Naš sagovornik tvrdio je da postoji više osoba koje su do detalja upućene u ovaj montirani proces, koji se vodi isključivo protiv Kebe, a ostali pevači, Ana Bekuta, Zorana Mićanović i Duško Kuliš samo su kolateralna šteta. Tomica je, navodi izvor Kurira, preko svojih bliskih ljudi izvršio uticaj na gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da zabrani koncert u tom gradu. To je, navodno, uradio jer sumnja da porodica Kojića ima veze s tim što mediji u Srbiji negativno izveštavaju o Severini, zbog čega joj je otkazano više koncerata, ali i jedan veoma vredan sponzorski ugovor.

Dragan Kojić Keba
foto: PRIVATNA ARHIVA

Trebalo je da radi kampanju i snimi reklamu za jednog regionalnog provajdera, na tome su ona i Tomica radili godinu dana i potpisali su memorandum. Međutim, tad je Severina imala ispade s nacionalističkim izjavama, pa joj je otkazan taj ugovor, a potom i neki nastupi u Srbiji, pa su ostali bez 150.000 evra od zarade. Naš drugi izvor iz Hrvatske rekao je da smatra da je Petrović mozak cele operacije, ali da on te poslove prepušta Edvinu Softiću, svom bliskom saradniku.

Ivan Ercegovčević

Bonus video:

01:36

Dragan Kojić Keba šokiran vestima za koncert u Hrvatskoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track