GODINAMA JOJ DRUGARICA OBRAĐIVALA MUŽA On je ostavio posle 24 godine a Danijela našla sreću sa ovim OPASNIM frajerom! BRUKA OSVETA
Foto: Printscreen/Instagram

GODINAMA JOJ DRUGARICA OBRAĐIVALA MUŽA On je ostavio posle 24 godine a Danijela našla sreću sa ovim OPASNIM frajerom! BRUKA OSVETA

Stars -

- Nisam se nadala da će moj ljubavni život biti zanimljiv javnosti. Malo me je sve to zateklo - rekla je kroz smeh pevačica Danijela Martinović (51), koja je u vezi sa krim-inspektor Josipom Plavićem.

- Predivno nam je. Zaista želim da se svi osećaju onako kako se ja osećam sad - rekla je Danijela.

Pevačica i policajac su se upoznali pre godinu dana, kad je Danijela prijavila krađu identiteta na internetu, a Josip je slučaj uspešno da reši.

Podsetimo, Splićanka je 24 godine ljubila kolegu Petra Grašu (46), a njen novi dečko iza sebe ima jedan brak u kojem je dobio ćerku.

- Danijela i Josip su super par. Oboje su veliki pozitivci, otvorenog uma. Njega znam, ima desetak godina, kada se razveo. Nijednu ružnu reč tad nije rekao o bivšoj supruzi, a ponosan je na ćerku koju imaju. Danijelu isto znam godinama. Ona i Josip jako slični i zato mislim da odgovaraju jedno drugom, iako možda na prvu izgledaju potpuno različito, kao nebo i zemlja, ona sitna i plava, peva domaću glazbu, a on snažan i jak, pravi roker - rekao je ranije njihov zajednički prijatelj.

Kriminalistički inspektor Plavić u privatno voli rok i takav mu je i imidžje u rok imidž. Naočale su neizostavan deo njegovog izgleda, kao i poderane farmerke sa zakrpama te mnoštvo kožnih narukvica i srebrnog nakita poput prstenja i lančića. Već godinama oko vrata nosi krst. Voli da svira gitaru i, kako kaže jedna njegova poznanica, veoma lepo i dobro svira.

- Mogu reći da je super lik. Danijela je isto na prvu jako simpatična i draga te mi je jasno da se između njih dvoje stvorila hemija - rekla je Plavićeva poznanica.

Podsetimo, Danijela je nakon 24 godine veze sa pevačem Petrom Grašom stavila tačnu na njihovu ljubav, a on je svoju sreću pronašao pored ćerke svog prijatalja Tončija Hujića, Hanom Hujić.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

04:15

Danijela Martinović proslavila 30 godina karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track