SAŠA POPOVIĆ OTKRIO TAJNU ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA! Ovu metodu koristi kad nastane haos i svađe: Nekad bude baš čupavo!
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO TAJNU ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA! Ovu metodu koristi kad nastane haos i svađe: Nekad bude baš čupavo!

Stars -

Članovi žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" neretko se sukobljavaju zbog različitih mišljenja. Ipak, koliko god da je tenzija velika zbog borbe oko kandidata, članovi popularne ekipe uspevaju da uvek izglade odnose, a sve zahvaljujući kreativnom direktoru "Granda" Saši Popoviću, koji ima samo jedan recept za smirenje - pauzu na snimanju.

- Kad se ozbiljno posvađamo napravimo pauzu, odemo da jedemo. Jedna emisija se snima po šest-sedam, nekad i osam sati, nekad i kad se ozbiljno posvađamo u pauzi sve sredimo i smirimo - otkrio je Popović u emisiji "Zvezde Granda Specijal“, a Marija Šerifović se sa osmehom nadovezala: "Da padne pritisak i tenzija, ali nekad baš zna da bude čupavo"!

Kako je učešće u najgledanijem muzičkom šouu podiglo popularnost svih članova žirija, voditelja je zanimalo da li se neko od njih uzvezdio.

Zvezde Granda
foto: printscreen

- Nemamo mi to između nas, to nije inteligentno. Sve su to ostvareni ljudi, to su prvenstveno bile kolege moje majke, sve ih znam odmalena, čak sam u početku Šabanu, Ani i Bosancu persirala, tako sam osećala da treba, sada je to drugačije - istakla je Marija.

Kako je učešće u muzičkom šouu podiglo popularnost svih članova žirija, voditelja Sinjišu Medića je zanimalo da li se neko od njih uzvezdio.

-Nemamo mi to između nas, to nije inteligentno. Sve su to ostvareni ljudi, to su prvenstveno bile kolege moje majke, sve ih znam odmalena, čak sam u početku Šabanu, Ani i Bosancu persirala, tako sam osećala da treba, sada je to drugačije - istakla je Marija.

kurir.rs/grand

Bonus video:

03:14

PLAN JE DA SE UNIŠTE ZVEZDE GRANDA I SAŠA POPOVIĆ! Snežana Đurišić progovorila o PRAVOJ pozadini optužbe za primanje mita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track