PRVI PUT U JAVNOSTI SA NOVIM DEČKOM Danijela Martinović ponosno pokazala partnera, svi kažu da je BOLJI FRAJER od Petra Graša!

ODUŠEVILA JAVNOST

PRVI PUT U JAVNOSTI SA NOVIM DEČKOM Danijela Martinović ponosno pokazala partnera, svi kažu da je BOLJI FRAJER od Petra Graša!

Stars -

Danijela Martinović nije se oglašavala po pitanju ljubavnog života otkako se rastala od Petra Graša, a za razliku od hrvatske pevačice, on je već godinu dana u braku sa Hanom Huljić, sa kojom je dobio devojčicu Albu.

Danijela Martinović
foto: Printskrin Youtube

Ipak, splitska pevačica rešila je da javnosti predstavi novog dečka zagrebačkog policajca Josipa Plavića, koji, kako nezvanično saznaju hrvatski mediji, iza sebe ima brak u kome je dobio ćerku.

Josip Plavnić
foto: Printscreen Facebook

Osim što je kriminalistički inspektor, poznat je i u estradnim krugovima kao rok pevač i gitarista. Prema podacima na internetu, član je benda “Izvan Zakona”, osnovanog 1991. godine.

Plavić i Martinovićeva zajedno su pozirali pred objektivom hrvatske Glorije, a sudeći po komentarima ispod fotografija, ovaj frajer mnogo bolje stoji Danijeli od pevača koji joj je slomio srce.

Kurir.rs/Gloria.hr

Bonus video:

01:37:29

SCENIRANJE 26.02.2023. LJUBOMIR BANDOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track