"SAD MI JE ŽAO ŠTO NIJE IMAO 10 ŽENA PORED SEBE" Goca Božinovska o ljubavi sa Šijanom i preljubama, spomenula i OPASNE MOMKE
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

njegovo ubistvo nikad nije prebolela

"SAD MI JE ŽAO ŠTO NIJE IMAO 10 ŽENA PORED SEBE" Goca Božinovska o ljubavi sa Šijanom i preljubama, spomenula i OPASNE MOMKE

Stars -

Pevačica Goca Božinovska davne 1989. upoznala je boksera Zorana Šijana, sa kojim je dobila sina Mirka i ćerku Zoranu.

Goca je pre Šijana bila u braku sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, a iz tog braka rodila se njena ćerka Jelena.

Ona je jednom prlikom otkrila kako je upoznala Šijana i udala se za njega posle samo dva dana.

Goca Božinovska, Zoran Šijan, NATO Bombardovanje
foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

- Bila sam na moru sa ćerkom Jelenom, Zlatom Petrović i njenim sinom Mikijem. Otišli smo na ručak u Herceg Novi i tamo sam srela Zorana. Odmah smo kliknuli. Šijan i ja smo se dogovorili da uveče odemo na piće i tako je sve počelo. To je bila ljubav na prvi pogled. Posle dva dana smo rešili da ceo život provedemo zajedno. Spakovala sam kofere i počela da živim sa njim - pričala je ona i dodala:

- Kad sam upoznala Zorana, nisam znala ko je on, a nije ni Zlata. Nikad pre toga nisam čula za njega. Ni on nije znao da sam ja pevačica, jer tada nisam bila mnogo popularna. Na početku naše veze, Zlata nikako nije bila za to da budem s njim, jer se sve između nas prebrzo desilo. Plašila se da će izgubiti drugaricu i da više nećemo provoditi vreme zajedno, jer smo bile nerazdvojne. Vremenom su se ona i Šijan zavoleli kao da su najrođeniji.

Goca kaže da je pokojni Šijan na početku braka bio muž kakav se samo poželeti može.

Goca Božinovska, Zoran Šijan
foto: Printscreen, Privatna Arhiva

- Imala sam prelep brak i život sa njim. Bio je najbolji muž i otac na svetu. Znao je da ode na pijacu, u prodavnicu i da donese sve što mi treba. Bio je sportista, trenirao je, vodio je zdrav život, imao je puno prijatelja. Ćenta i Giška su s njim redovno dolazili na moje nastupe i davali mi baš dobar bakšiš. Bili su veća gospoda od svih intelektualaca, nikad nisu napravili nijedan problem. Obožavali su me! Vremenom su postali i moji prijatelji.

Međutim, iako su se ludo voleli, Zoran je počeo da vara Gocu. Zbog toga su se rastali, ali su nastavili da se viđaju svakog dana:

-Počeo je da šara, pa smo se razišli, ali se nismo razdvajali. Stalno je dolazio i vodio svuda i mene i decu. Bolje smo se slagali u tom periodu nego poslednjih godinu dana zajedničkog života. Da sam znala da će tako tragično da završi 1999. godine, pustila bih ga da se naživi i ništa mu ne bih zamerala! Ma, sad mi je žao što nije imao deset žena pored sebe. Bio je dobar čovek, prava momčina! Zaslužio je sve najbolje u životu. Nažalost, otišao je mlad. Bilo mi je mnogo teško kada je poginuo, ali ne volim da pričam o tome.

Mirko Šijan, Zoran Šijan, Goca Božinovska
foto: Privantna arhiva, Damir Dervišagić, Kurir TV

Goca je nakon njegovog ubistva ostala sama sa decom, a njena briga o njima nikada nije prestajala, pa je tako bila stlno u strahu, pogotovo zbog sina Mirka.

- Jednom majka, a ceo život briga. Sa ćerkama nikada nisam imala problema. Sa njima sam uvek o svemu pričala, pa čak i o najintimnijim stvarima. Izrasle su u dobre devojke. S druge strane, oko Mirka se sve nekako prepumpava. Ako izbije neka tuča, uvek svi kažu: "Aha, to se tukao Šijanov sin." Uvek je nosio taj teret. Drugi momci urade i goru stvar, ali samo se priča o Šijanovom sinu. Da bih ja bila mirna, testirala sam ga na drogu posle jednog izlaska. Rekao mi je: "Ako se ispostavi da nemam ništa u krvi, dođeš mi sto evra." I tako je i bilo na kraju - rekla je pevačica tada.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:06

Šijanova majka Goca Božinovska pridružila se veselju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track