BURNA PROŠLOST! Miličinog dečka oterala žena jer nije htela da ga izdržava, PUKLA BRUKA
Foto: Vladimir Šporčić, Nemanja Nikolić

OTKRIVAMO

BURNA PROŠLOST! Miličinog dečka oterala žena jer nije htela da ga izdržava, PUKLA BRUKA

Stars -

Milica Dabović je na sva zvona objavila da je ponovo srećna i zaljubljena, ovog puta u Milana Cvetinovića, venčanog kuma pevača Darka Lazića, ali kao zmija noge krije njegovu burnu emotivnu prošlost.

Kako Kurir saznaje, Milana je ostavila i oterala bivša žena, s kojom je nekoliko godina bio u braku, jer ju je finansijski iskorišćavao.

I dok novopečeni zaljubljeni par uživa u Americi, beogradskom čaršijom se otkrivaju tajne iz života novog izabranika bivše košarkašice.

Milica Dabović, Darko Lazić
foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

- Milan je namazan svim bojama. Ne znam kako se njih dvoje poznaju, ali čim je s njim otpočela vezu, verovatno misli da je zlato sve što sija. Darkovog kuma poznajem godinama. Bio je u zajednici sa ženom koja ga je finansirala. Kad je shvatila da ne voli baš da radi i privređuje, oterala ga je i rastali su se. Nije htela da ga finansira. Kad je shvatio da u Srbiji ne može da zaradi koliko mu je bivša žena omogućavala da živi kao bubreg u loju, on je zapucao u Ameriku gde je jedno vreme živeo, pa se vratio u Srbiju, da bi se skoro opet vratio u Los Anđeles - priča naš izvor.

Milica Dabović
foto: Printscreen

Prema njegovim rečima, Milan voli poznate dame.

- Uvek je želeo da bude s nekom pevačicom sa estrade. Važno mu je da je iz javnog sveta. Iako se družio s Darkom, nije imao sreće sa ženama jer su ga odbijale, a i bio je u braku. Bilo je poznatih kojima se udvarao, ali ništa ozbiljno nije bilo. Milica je poslednjih meseci u žiži interesovanja, i to mu prija. Voli on da se slika, ali i da bivšoj ženi pokaže da nije propao posle nje - završava naš izvor.

Dabovićka nije odgovarala na naše pozive, a do Cvetinovića nismo uspeli da dođemo.

E.K.

01:37:29

SCENIRANJE 26.02.2023. LJUBOMIR BANDOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track