EKSKLUZIVNO IZ ZAGREBA! Severina pokazala NOVOG dečka?! Pevačica na Aninom nastupu grlila DVOJNIKA BIVŠEG partnera Milana Popovića
Foto: Kurir, Beta/Miljenko Klepac

da li je moguće?

EKSKLUZIVNO IZ ZAGREBA! Severina pokazala NOVOG dečka?! Pevačica na Aninom nastupu grlila DVOJNIKA BIVŠEG partnera Milana Popovića

Stars -

O ljubavnom životu Severine Vučković nakon razvoda od Igora Kojića nije se mnogo znalo, ali izgleda da je rešila da nastavi dalje.

Hrvatska pevačica je tako posle duže pauze uslikana u većem muškom društvu, i to na nastupu Ane Nikolić u poznatom zagrebačkom klubu, a jedan od njih je navodno i njen novi partner.

Iako se na sve načine trudila da se sakrije, pa je izabrala sto u mraku na samoj bini, naš paparaco uspeo je da uslika Seve u vrlo zanimljivoj situaciji.

Severina
foto: Kurir

Naime, ona je najviše naklonosti pokazivala prema misterioznom mlađem muškarcu, koji je prisutne fizički neodoljivo podsetio na njenog bivšeg partnera Milana Popovića. Seve ga je sve vreme zaljubljeno gledala i grlila i nešto mu šaputala dok su pili, a pušila je i elektronske cigarete.

Da im je razgovor prijao, videlo se i po tome što su se oboje smeškali, a posebno im se svidela pesma "Mišo moj", koju su pevali od reči do reči. Kada je mladić primetio da ga slikamo s pevačicom, odmah se sklonio od nje, otišao iza i više joj se nije približavao.

Severina
foto: Kurir

Severina je zatim igrala i pevala, i to zagrljena s prijateljem Davorom Grginom i svojim producentom Filipom Miletićem, s kojim su je mediji svojevremeno povezivali. Sve vreme pored njih bio je i njen menadžer Tomislav Petrović.

Severina
foto: Kurir

U jednom trenutku u pratnji obezbeđenja otišla je do toaleta, ali nije bila raspoložena za razgovor i slikanje s fanovima, koji su bili iznenađeni kad su videli da pored njih prolazi Severina. Ona je inače za noćni izlazak obukla iscepane farmerke i crni top sa štiklama u istoj boji.

Nakon što je Ana završila svoj blok, Vučkovićeva je otišla i do bekstejdža, gde se pozdravila sa Anom, a susret su ovekovečile i zajedničkom fotkom.

01:06

Severina pokazala novog dečka

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

01:53

INTIMNI SNIMCI POZNATIH LIČNOSTI! Severina, Suzana Mančić, Tea Tairović i mnoge druge: Prečica do uspeha ili propadanja?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track