EVO KO JE MISTERIOZNI MUŠKARAC SA KOJIM SE SEVE PROVODILA! Bavi se ozbiljnim poslom, ovo ga povezuje sa Milanom i Igorom! (FOTO)
Foto: Kurir, Beta Damir Sencar

OTKRIVAMO

EVO KO JE MISTERIOZNI MUŠKARAC SA KOJIM SE SEVE PROVODILA! Bavi se ozbiljnim poslom, ovo ga povezuje sa Milanom i Igorom! (FOTO)

Stars -

Pevačica Severina Vučković (50) uživala je na nastupu Ane Nikolić u zagrebačkom klubu, gde ju je paparaco Kurira uslikao u društvu nepoznatog muškarca.

Sada su se proširile glasine da je navodno reč o arhitekti Miri Mesihoviću. On je prema pisanju hrvatskih medija iz Srbije, baš kao Milan Popović i Igor Kojić.

Severina
foto: Kurir

Još uvek se ne zna kakav je njihov odnos, ali na fotografijama koje smo uslikali deluju veoma prisno.

Severina
foto: Kurir

Severina se u klubu pojavila s menadžerom Tomislavom Petrovićem, prijateljem Davorom Grginom i producentom Filipom Miletićem.

Najviše pažnje je ipak privukao misteriozan muškarac, sa kojim se, kako smo pisali, celo veče zaljubljeno gledala i grlila, a ona mu je tokom večeri nekoliko puta nešto šapnula u uho.

Kada je mladić ugledao našeg fotografa, udaljio se i više se nije približavao pevačici.

Severina Vuckovic
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Fotografija sa storija njenog saradnika Filipa, dodatno je podgrejala glasine i navukla novi veo sumnje.

Naime, Miletić je podelio stori Mesihovića, na kome je tagovan sa Severinom, što ih ponovo dovodi u kontekst mogućeg para, a do sada se ni jedno ni drugo nisu oglasili na ovu temu.

Kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

01:06

Severina pokazala novog dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track