SORAJA VUČELIĆ OBJAVILA SNIMAK SINA KANA! Evo kako se mama i beba zabavljaju NEDELJOM, svi komentarišu šta je detetu obukla
Foto: ONOKY - Photononstop / Alamy / Profimedia, Privatna Arhiva

uživanje

SORAJA VUČELIĆ OBJAVILA SNIMAK SINA KANA! Evo kako se mama i beba zabavljaju NEDELJOM, svi komentarišu šta je detetu obukla

Stars -

Soraja Vučelić nedavno se porodila, iako skoro niko nije ni znao da je u drugom stanju, a sada je prvi put objavila snimak sina Kana.

Soraja je objavila snimak sina dok mrda nožicama i oduševila svoje pratioce, a u opisu je napisala da uživa u lepom danu sa svojom bebom.

- Naša nedelja. Mi se volimo do meseca i nazad - napisala je Vučelićeva u opisu videa koji je objavila. Kani je Soraja obukla belu zekicu na kojoj su ispisana slova abecede i brojevi.

00:17

Soraja pokazala sina

Podsetimo, starleta se porodila u bolnici u Švajcarskoj, ali će porodično živeti u Rusiji, što je nedavno otkrio izvor blizak njoj:

- U Cirihu je vodila trudnoću kod svog izabranog lekara, ali će uskoro da odlete za Moskvu gde će i da žive. Bebi stiže Ruski pasoš i tamo će biti njihova baza. Ona je ugasila društvene mreže i okreće novi životni list - kazao je izvor.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:26

Soraja dobila na poklon dzip od 360.000 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track