PRE BRENE JE ONA LJUBILA BOBU! Nakon razvoda od Živojinovića se udala za uspešnog košarkaša! Ovako izgleda Filipova majka Zorica
Foto: Damir Dervišagić

da li ste ovo znali?

PRE BRENE JE ONA LJUBILA BOBU! Nakon razvoda od Živojinovića se udala za uspešnog košarkaša! Ovako izgleda Filipova majka Zorica

Stars -

Zorica Nakić i Boba Živojinović su posle razvoda zbog sina ostali u prijateljskim odnosima.

Ljubavna priča Lepe Brene i Bobe Živojinovića traje već decenijama, ali pre nego što su se upoznali, nekadašnji teniser bio je u braku sa Zoricom Desnicom, koja mu je rodila sina Filipa.

Lepa Brena, Boba Živojinović, Zorica Nakić
foto: Zorana Jevtić, ATA images

Prva supruga Bobe Živojinovića važila je za jednu od najlepših Beograđanki, a u braku sa jednim od najpopularnijih tenisera u to vreme provela je nekoliko godina.

Zorica Nakić, Ivo Nakić
foto: Fejsbuk

Kasnije se Zorica udala za uspešnog košarkaša Ivu Nakića čije prezime danas nosi, sa kojim je dobila dvoje dece, Maria i Ivu.

Ivo Nakić
foto: Nebojša Mandić

Zorica Nakić i Boba Živojinović su posle razvoda zbog sina ostali u prijateljskim odnosima, a Filip koji je ostao da živi sa ocem ipak je izuzetno vezan za majku.

Filip Živojinović
foto: ATA Images

Bobin prvenac sa svojom majkom provodi vreme kad god mu to obaveze dozvoljavaju, a njihove zajedničke trenutke često deli na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

03:16

SPREMALE MEGA SPEKTAKL, PA POSTALE DRUGARICE? Lepa Brena zvala Senidu na sarmu, a njeni sinovi JEDVA ČEKAJU DA JE UPOZNAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track