ROGATI I BORIS REŽAK PREDSTAVLJAJU NOVI ZVUK U VIDU TRIPTIHA! Mnoge poznate ličnosti došle da ih podrže
Foto: Damir Dervišagić

promocija

ROGATI I BORIS REŽAK PREDSTAVLJAJU NOVI ZVUK U VIDU TRIPTIHA! Mnoge poznate ličnosti došle da ih podrže

Stars -

Rogati i Boris Režak predstavili su novi zvuk u vidu triptiha u jednom restoranu.

Bend Rogati osnovala su tri prijatelja - Aleksandar Banjac, Boris Režak i Branko Koprivica! Po dogovoru svako od njih je napravio po jednu pesmu, pa je tako "Poželim ti sreću" napisao Aleksandar Banjac, "Nevolju" Boris Režak, a "Srećo" Branko Koprivica.

Rogati, Dorćoleta, Boris Režak, promocija
foto: Damir Dervišagić

Nažalost, zbog iznenadnog odlaska Aleksandra Banjca ove tri pesme završile u fioci. Poznanstvo Aleksandra Sofronijevića i Branka Koprivice uticalo je na to da ove tri kompozicije, u izdanju AS STUDIO TON-a, konačno dođu do publike.

00:52

Sećanje na Aleksandra Banjca

Rogate na čelu sa Brankom Koprivicom danas čine mladi i talentovani muzičari, a kao gost na ovom triptihu pesme je otpevao Boris Režak, dok će ubuduće, neke nove, otpevati i druga poznata imena sa nase muzičke scene. Među njima prvi će biti Dženan Lončarević.

Branko Koprivica je osim Rogatih, stalan član benda Zdravka Čolića, vlasnik jednog restorana, veoma popularan među muzičarima i uticajan na digitalnim platformama.

Sergej Ćetković
foto: Damir Dervišagić

Sve ie snimljeno u AS studiu poznatog harmonikaša Ace Sofronijevića koji je ujedno i izdavač.

1 / 14 Foto: Damir Dervišagić

Mnoge kolege su došle da ih podrže a među prvima su pristigli Nikola Rokvić, Dušan Svilar, Dragana Katić, Željko Vasić, Goran OK bend, Bojana Stamenov i drugi.

Aca Sofronijević i Boris Režak su potom otkrili kako je došlo do ove saradnje.

- Pesme su zaista legendarne. Nije preko noći nastalo. To su pesme koje smo pisali ja za sebe, i jednog momenta kada sam došao sa Banjcem i Brankom, onda su to bile naše zajedničke pesme. Ovo što se večeras dešava, to je naša dužnost prema našem direktoru Aleksandru Banjcu. Razlog zašto radimo sa Aleksandrom, je zato što on radi kvalitetnu muziku. Zna se ko je i šta je. Ovo je jedan put dobre muzike.

05:00

Izjava Ace Sofronijevića

Kurir.rs/S.B/M.J.

Bonus video:

01:30:15

SCENIRANJE 05.03.2023. KATARINA GRUJIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track